Lifestyle

Πέτα τη Φριτέζα επεισόδιο 35: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 11/2 – Το μυστικό βρίσκεται στις κούτες της Λούνας

Πέτα τη Φριτέζα επεισόδιο 35: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 11/2 – Το μυστικό βρίσκεται στις κούτες της Λούνας
Πέτα τη Φριτέζα επεισόδιο 35: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (17/02/2020) στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1.

Πέτα τη Φριτέζα επεισόδιο 35: Ο Αλέκος επιστρέφει μαζί με την πολυπόθητη κάμερα στην Ζαμπέλα. Η κάμερα μπορεί να είναι ανέπαφη αλλά η αξιοπρέπεια του είναι σμπαράλια μετά από την τελευταία στιχομυθία που είχε με τους «απαγωγείς». Η Πέτρα προσπαθεί να «εισπράξει» μια μικρή έστω επιβεβαίωση από τον Κίμωνα για την δουλειά που έκανε αλλά δεν τα καταφέρνει. Παράλληλα, Φωτεινή και Μαριέττα περνάνε την κόντρα τους στο επόμενο επίπεδο ενώ ο Κίμωνας με την «συμμορία» του καταλήγουν ότι το μυστικό της υπόθεσης βρίσκεται στις κούτες της Λούνας.

Ο Αντρέας αντιμετωπίζει ένα αναπάντεχο «πρόβλημα» και φοβάται να μην το μάθει η Λούνα. Την ίδια ώρα ο Αλέκος φέρνει Ζαμπέλα και Λούνα στο δωμάτιο που κρατείτο αιχμάλωτος. Θα καταλάβει ο Αλέκος τους «απαγωγείς» του;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Τα «λύτρα» για την απαγωγή του Αλέκου μπορεί να μην είναι λεφτά αλλά και πάλι η «εγκληματική οργάνωση» του Κίμωνα δεν καταφέρνει να αποσπάσει αυτό που θέλει απ’ τη Ζαμπέλα. Την ίδια ώρα όμως τη λύση θα μπορούσε να δώσει το κινητό του Μένιου που πέφτει στα χέρια της Φωτεινής, της Πέτρας και του Σωκράτη. Μοναδικό εμπόδιο του εγχειρήματος ο κωδικός που έχει βάλει ο νεόκοπος ιδιοκτήτης του Ροκανίδι club. Η συνεννόηση με τον Αλέκο στον τόπο της απαγωγής είναι δύσκολη και ο Λάκης επιστρατεύει περίεργα μέσα για να μην τους καταλάβει. Δυστυχώς για όλους όμως ο Αλέκος έχει μύτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments