Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Η φωτογραφία της που “έριξε” το Instagram

Τζένιφερ Λόπεζ: Η φωτογραφία της που “έριξε” το Instagram
Τζένιφερ Λόπεζ: Τι κι αν έχει μπει αισίως στην 6η δεκαετία της ζωής της, η Αμερικανίδα σούπερ σταρ καταφέρνει με μια της μόνο φωτογραφία να προκαλεί πανικό.

Τζένιφερ Λόπεζ: Η πρόσφατη εμφάνισή της στον τελικό του Super Bowl όντας επί σκηνής με την εξίσου εκθαμβωτική Σακίρα έκλεψε τις εντυπώσεις. Η 50χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός του Χόλιγουντ καταφέρνει να γοητεύει τα πλήθη βάζοντας κυριολεκτικά… κάτω τα νέα αστέρια στο χώρο του θεάματος. Η Αμερικανίδα κατά καιρούς έχει αναφερθεί στη διατροφή που ακολουθεί, καθώς επίσης και στις ώρες που δαπανά στο γυμναστήριο, ωστόσο η εικόνα της το τελευταίο διάστημα καθηλώνει.

Η πρόσφατη φωτογραφία της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πείθει και τον πιο δύσπιστο. Η Τζένιφερ Λόπεζ διαθέτει με διαφορά το καλύτερο σώμα που μπορεί να προκύψει σε μια γυναίκα στα 50 της. Καλογυμνασμένο, καθόλου υπερβολικό και καμπύλες που προκαλούν εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό που καθημερινά την απαθανατίζει μέσω των προσωπικών της κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Φορώντας ένα απλό λευκό μπικίνι ποζάρει στον καθρέφτη βγάζοντας τη φωτογραφία από το κινητό της. Η συγκεκριμένη φωτογραφία τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του κόσμου, με το ποστ να συγκεντρώνει μέχρι στιγμής περισσότερα από έξι εκατομμύρια λάικς. Η Τζένιφερ Λόπεζ με αυτό τον τρόπο θέλησε να δώσει για ακόμη μία φορά απαντήσεις στους επικριτές της ανεβάζοντας ίσως μια από τις πιο απλές φωτογραφίες που υπάρχουν στον προσωπικό της λογαριασμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments