Video

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη πρόταση γάμου

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη πρόταση γάμου
Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη: Η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη: Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Λένα Δροσάκη έκανε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Το ζευγάρι βρέθηκε με παρέα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Άννα Βίσση και ο γνωστός ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του μπροστά σε όλους τους θαμώνες, με τη Λένα Δροσάκη να λέει το πολυπόθητο «ναι».

Σήμερα, ο γνωστός καλλιτέχνης φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και μίλησε για τη ρομαντική του κίνηση. «Δε θα μπω σε λεπτομέρειες…. Ήταν κάτι που μου βγήκε. Δε χρειάζεται να το σχολιάσω πάρα πολύ. Είναι κάτι τόσο μεγάλο, μου βγήκε πάρα πολύ αυθόρμητα. Ήθελα να κάνω μια έκπληξη στη Λένα, το κατάφερε, την έκανα. Αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο περισσότερο να αναλύσω. Είναι κάτι μεγάλο, χάρηκα με το πώς εξελίχθηκε και ήταν μια μαγική βραδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

 

Έγκυος η Λένα Δροσάκη

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά ένα χρόνο κοινής πορείας και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του. Η μέλλουσα μανούλα είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ματωμένος γάμος», που πρόκειται να δούμε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη, όμως στη συνέχεια ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος με την Ευγενία Δημητροπούλου να παίρνει τον ρόλο της «Νύφης».

Να θυμίσουμε δε, πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο έργο «Προσωπική Συμφωνία» στο «Από Μηχανής Θέατρο», εκφράστηκε ανοιχτά με πολύ τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του, όταν στις αρχές του χρόνου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ με φωτογραφίες τους μαζί με ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments