Αθλητισμός

Μίλαν – Τορίνο 1-0

Μίλαν – Τορίνο 1-0
Η Μίλαν χρειάστηκε ένα γκολ από τον Ρέμπιτς για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Τορίνο και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η Μίλαν είχε μείνει μακριά από τις επιτυχίες για δυο αγωνιστικές. Οι “ροσονέρι υποδέχτηκαν την Τορίνο στο «Σαν Σίρο» στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν 20 λεπτά για να κάνουν την πρώτη καλή στιγμή τους στο παιχνίδι με τον Ιμπραΐμοβιτς να «σπάει» τη μπάλα στον Πακετά κι εκείνον να σουτάρει έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Σίριγκου να πέσει στην αριστερή του γωνία και να διώξει με υπερένταση.

Τελικά το γκολ ήρθε πέντε λεπτά αργότερα. Ο Καστιγέχο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ρέμπιτς έκανε το 1-0 με σουτ πάνω στην κίνηση, από το σημείο του πέναλτι. Από εκεί και πέρα η Μίλαν συνέχισε να έχει τον έλεγχο και έφτασε κοντά στο 2-0 λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ανσάλδι να έχασε τη μπάλα επιπόλαια έξω από την περιοχή της Τορίνο, ο Μπενασέρ έκανε το παράλληλο γύρισμα από δεξιά,αλλά  η μπάλα να κατέληξε  κόρνερ από την ενστικτώδη παρέμβαση του Μπρέμερ που λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ.

Με γκάζια και στο δεύτερο ημίχρονο

Η Μίλαν ξεκίνησε με… κεκτημένη ταχύτητα και στην επανάληψη, με τον Καστιγέχο να «σερβίρει» στον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος ευρισκόμενος στο δεύτερο δοκάρι αστόχησε για… εκατοστά, στο 48’. Στο 53ο λεπτό ήταν η σειρά των Ρέμπιτς και Καστιγέχο να συνεργαστούν, αλλά η προσπάθεια του δεύτερου, όντας αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, κατέληξε άδοξα και άστοχα.

Η «Γκρανάτα» απείλησε στο 63’ με τον Μπελότι να σεντράρει από αριστερά, τον Ντοναρούμα να κάνει κακή έξοδο, αλλά να μην υπάρχει συμπαίκτης του πρώτου για να βάλει την προβολή. Ενώ επτά λεπτά μετά, ο Μπενασέρ γέμισε στην περιοχή και ο Ντοναρούμα έπεσε στα πόδια του Ανσάλδι, που πρόλαβε να σουτάρει μεν, αλλά στην πλαϊνή πλευρά των διχτυών της εστίας των γηπεδούχων… Ο Ιμπραΐμοβιτς σούταρε δυνατά αλλά άστοχα στο 81ο λεπτό, ενώ αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι τέλους και τη Μίλαν να φτάνει τους 35 βαθμούς, «πιάνοντας» Βερόνα και Πάρμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments