Ελλάδα

Απεργία: Τελείωσαν οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας – Δεν έχει τέλος το μποτιλιάρισμα

Απεργία: Τελείωσαν οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας – Δεν έχει τέλος το μποτιλιάρισμα
Απεργία: Εργατικές ομοσπονδίες και συνδικάτα έκαναν κινητοποιήσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της απεργίας για το ασφαλιστικό.

Απεργία: ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ, Εργατικά Κέντρα και άλλα σωματεία πραγματοποίησαν διαμαρτυρίες σε Προπύλαια και πλατεία Κλαυθμώνος και ακολούθησαν πορείες. Αποτέλεσμα των διαμαρτυριών ήταν να κλείσουν κεντρικοί δρόμοι όπως η Πατησίων από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η Πειραιώς από την Ιερά Οδό, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας από την Αθανασίου Διάκου, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από την οδό Σέκερη και η Αθανασίου Διάκου από την Αρδηττού. Οι πορείες τελείωσαν αλλά η ταλαιπωρία δεν τελειώνει με τίποτα.

Η κίνηση τώρα

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας αυτή την ώρα παρατηρείται αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού στην άνοδο από το ύψος Αχαρνών, στην άνοδο και την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, και στην Καλλιρόης. Στη σημερινή απεργία συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, κάτι που αύξησε κατακόρυφα την κίνηση στους δρόμους. Σημειώνεται επίσης το προσωπικό του ΟΣΕ προχώρησε σε κατάληψη στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρέντη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τρένα και προαστιακός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments