Ελλάδα

Καρδίτσα νεκρός επιχειρηματίας: 51χρονος βρέθηκε στο υπόγειο του καταστήματός του με τραύμα από καραμπίνα

Καρδίτσα νεκρός επιχειρηματίας: 51χρονος βρέθηκε στο υπόγειο του καταστήματός του με τραύμα από καραμπίνα
Καρδίτσα νεκρός επιχειρηματίας: Ο 51χρονος εντοπίστηκε στο υπόγειο χώρο του καταστήματός του το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου με τραύμα από καραμπίνα στο στήθος.

Καρδίτσα νεκρός επιχειρηματίας: Με ένα σοκαριστικό συμβάν ήρθε αντιμέτωπη η τοπική κοινωνία της Καρδίτσας, όταν στο φως της δημοσιότητας ήρθε ο θάνατος ενός επιχειρηματία ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του καταστήματός του. Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net o 51χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε περίπου στις 11 π.μ. στο υπόγειο χώρο του καταστήματός του στην Καρδίτσα επί της οδού Τρικάλων, φέροντας  θανάσιμο τραύμα από καραμπίνα στο στήθος.

Μόλις ο άνδρας εντοπίστηκε, αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στο σημείο ωστόσο ήταν ήδη για τον 51χρονο επιχειρηματία ο οποίος είχε παραδοθεί στα τραύματά του. Εν τούτοις, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το περιστατικό, με τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα να παραμένουν άγνωστα. Σημειώνεται πως για το συμβάν πραγματοποιεί έρευνα το Αστυνομικό Τμήμα Καρδίτσας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments