Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη [18/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη [18/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη (18/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη [18/02/20].

κριός

Πιστεύεις πως κινδυνεύεις, να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για τη σχέση σου Γι’ αυτό σταμάτα να σκέφτεσαι τι συμβαίνει κι εμπιστέψου το ένστικτό σου. σταματήσεις να σκέφτεσαι τι συμβαίνει και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, για να βρεις τις απαντήσεις που γυρεύεις. Ίσως χρειαστεί να απομονωθείς από τον περίγυρό σου για λίγο, ώστε να βρεις μια λύση. Αλλά να ξέρεις πως η σαφήνεια που χρειάζεσαι θα φτάσει….αν της δώσεις μια ευκαιρία.

ταύρος

Η ιδέα να υπάρχει παιχνιδιάρικη διάθεση στη σχέση σου, είναι ιδιαίτερα δελεαστική. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί το μυαλό σου να εργάζεται υπερωρίες θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν εμμονή από το ταίρι σου. Προσπάθησε να δεχτείς ότι η ασυνήθιστη προσέγγιση σου στον έρωτα και την οικειότητα, μπορεί να είναι διασκεδαστική, αλλά θα είναι βραχύβια. Αλλά οποιαδήποτε συγκίνηση ακόμα και μια γρήγορη, είναι καλύτερη από το να μην υπάρχει καθόλου.

δίδυμοι

Εσύ αυταρχική κι απαιτητική? Μπορεί να θεωρείς πως είσαι πιο απόμακρη από ποτέ αυτό το διάστημα, αλλά ο αγαπημένος σου, θα το δει διαφορετικά. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη γραμμή μεταξύ δύναμης κι αποφασιστικότητας. Αν ο εραστής σου, λέει να χαλαρώσεις αναφορικά μ’ ένα ερωτικό θέμα, τότε αυτό είναι καλή συμβουλή.

καρκίνος

Οι αυστηρές προσδοκίες σε ό,τι σχετίζεται με τα ερωτικά σου, μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, αν το ταίρι σου δε συμφωνεί. Θα κάνεις άσκοπες διαπραγματεύσεις για την πρόοδο της σχέσης σου. Ενώ με μια πιο συμπαθητική προσέγγιση, θα μπορέσεις να δεις ένα θέμα, ήρεμα και ρεαλιστικά.

λέων

Μπορεί να χρειαστεί να ανατρέψεις την ισορροπία της σχέσης σου, προς τη δική σου κατεύθυνση αυτό το διάστημα. Αυτό μπορεί να αισθάνεται ασυνήθιστο αν πρόσφατα είχες εστιάσει στην υποστήριξη αυτού που αγαπάς. Μπορεί όμως, να είναι καιρός να γυρίσεις το τηλεσκόπιο γύρω σου και να εστιάσεις στις ανάγκες σου…έτσι για αλλαγή! Μπορεί να χρειαστεί να γίνεις πιο ευάλωτη για να το κάνεις αυτό, αλλά μπορεί να είναι ο τρόπος που χρειάζεται, για να μετατοπιστεί η εστίαση, με ακρίβεια.

παρθένος

Το ένστικτό σου είναι πιθανό να ανιχνεύσει αναταράξεις στον αισθηματικό σου ορίζοντα. Αλλά αυτό είναι απροσδόκητο. Οι πιθανότητες είναι πως αυτό που ξεδιπλώνεται είναι απίθανο να σε εκπλήξει και ίσως είναι κάτι για το οποίο είχες την ευκαιρία να προετοιμαστείς. Κάτι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, φαίνεται να αναδεύεται περισσότερο. Αλλά αν αυτό βοηθά στο να ξεκαθαρίσουνε τα πράγματα ανάμεσά σας, τότε καλοδεχούμενο.

ζυγός

Θα μπορούσες να συνεχίσεις να υιοθετείς μια πολύ απαιτητική άποψη για όσα θέλεις ή απορρίπτεις αναφορικά με τη σχέση σου. Θα διαπιστώσεις επίσης, ότι εστιάζεις περισσότερο σε κάτι, που το μυαλό και η καρδιά σου, πιθανόν να απορρίψουν. Ωστόσο, υπάρχουν οφέλη αν εντοπίσεις κι αποδεχτείς μια νέα στάση στα ερωτικά σου θέματα Μια συναισθηματική αναβάθμιση, μπορεί να έχει ήδη καθυστερήσει.

σκορπιός

Κάτι που συνδέεται με τη σχέση σου, θα μπορούσε να ωφεληθεί αν αφήσεις χώρο ν’ ανασάνει. Ίσως χρειαστεί να βάλεις κάποια απόσταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, για να δεις πόσο κουραστική έχει γίνει η σχέση σας, το τελευταίο διάστημα. Μια συναισθηματική και φυσική επαναφόρτιση δεν είναι μόνο έγκαιρη….αλλά και απαραίτητη και για τους δυο σας.

τοξότης

Αναρωτιέσαι τι είναι εφικτό στη σχέση σου. Μπορεί να αφήσεις τα όνειρα που κάνεις για όσα θέλεις να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή, να ανακυκλώνονται τόσο πολύ στο μυαλό σου, μέχρι το σημείου που θα κολλήσουν στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν είναι όλα όσα σκέφτεσαι «όνειρα θερινής νυκτός». Με περισσότερη πίστη και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα μπορέσεις να ανακαλύψεις, πόσο ευχάριστα μπορείτε να φτάσετε σε κάτι που θέλεις να ζήσεις πραγματικά.

αιγόκερως

Αν νιώθεις πως η εμπιστοσύνη βαθαίνει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, προσπάθησε ν’ αποκαλύψεις κάτι που παραμένει κρυμμένο μέχρι τώρα. Αυτό πιθανότατα έχει πολύ περισσότερο να κάνει με σένα, που περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να ανοιχτείς. Αν αυτό το διάστημα σου φαίνεται σαν ο κατάλληλος χρόνος, τότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και κάντο.

υδροχόος

Πιστεύεις πως δεν υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσεις μια σχέση όπως τη θέλεις. Αλλά θα ανακαλύψεις πως έκανες λάθος επιλογές μέχρι τώρα. Ωστόσο, δεν είναι όλα αυτά που θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να προσελκύσουν την προσοχή σου. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου για να επιλέξεις προσεκτικά εκείνον που προσφέρει τις πιο παθιασμένες δυνατότητες. Η καρδιά σου μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά…..από το μυαλό σου.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ιχθύες

Μπορείς να δημιουργήσεις μια υγιέστερη ισορροπία στο “δούναι και λαβείν” σε μια εκκολαπτόμενη ή στην υπάρχουσα σχέση σου. Ξέρεις πόσα έχεις επενδύσει στο δεσμό σου και θέλεις να δεις ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Επιπλέον θα νιώσεις πιο αποφασισμένη να δημιουργήσεις μια ισορροπία όπου χρειάζεται, αντί να τελειώσεις τη σχέση σου, χωρίς λόγο. Ξέρεις πόσα μπορείς να προσφέρεις στο όνομα της αγάπης. Και είσαι ήρεμη…. γιατί νιώθεις πως το ταίρι σου είναι αποφασισμένο, να σε συναντήσει στα μισά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments