Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ανανεώσεις: Τα πέντε συμβόλαια που “τρέχει” ο Τσάβι Ρόκα

Παναθηναϊκός ανανεώσεις: Τα πέντε συμβόλαια που “τρέχει” ο Τσάβι Ρόκα
Παναθηναϊκός ανανεώσεις: Παράλληλα με την αγωνιστική δραστηριότητα οι "Πράσινοι" ασχολούνται και με τη μακροπρόθεσμη διατήρηση του έμψυχου δυναμικού τους, με τον τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα να ρίχνει το βάρος σε πέντε περιπτώσεις.

Παναθηναϊκός ανανεώσεις: Ο χορός των ανανεώσεων στο “Τριφύλλι” έχει αρκετό δρόμο ακόμα. Με τον Διούδη να είναι χρονικά ο τελευταίος που έδωσε τα χέρια με τον σύλλογο για επέκταση της συνεργασίας του με τους “Πράσινους”, ο σχεδιασμός του Τσάβι Ρόκα στρέφεται πλέον σε άλλες πέντε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, για τους οποίους έχει πάρει το “πράσινο φως” από τον Γιώργο Δώνη προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για να διατηρηθούν στο ρόστερ και μετά το καλοκαίρι.

Εμάνουελ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον, Χρήστος Δώνης, Γιώργος Βαγιαννίδης και Κώστας Αποστολάκης είναι οι πέντε “ανοιχτές” υποθέσεις, τις οποίες ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα καλείται να κλείσει επιτυχώς. Οι πιθανότητες παραμονής και των πέντε μοιάζουν να είναι μοιρασμένες, καθώς μερικοί εξ’ αυτών επιθυμούν να ανεβάσουν το “κασέ” τους εξαργυρώνοντας με το παραπάνω τη σταθερή πορεία τους στην ομάδα.

Πιο αναλυτικά, ο Εμάνουελ Ινσούα φέρεται πως επιθυμεί συμβόλαιο με τις αποδοχές να υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές που τώρα απολαμβάνει. Οι “Πράσινοι” αναμένεται το προσεχές διάστημα να προβούν στη τελική τους πρόταση περιμένοντας από τον Αργεντινό να βάλει… νερό στο κρασί του. Όσον αφορά τώρα τη περίπτωση του Γιόχανσον τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, με τον Σουηδό να είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα αποδεχθεί τη πρόταση του “Τριφυλλιού” για μείωση των αποδοχών του.

Πηγαίνοντας τώρα στους τρεις Έλληνες, πιο εύκολη περίπτωση μοιάζει να είναι αυτή του Χρήστου Δώνη, με τον Έλληνα μέσο να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι περιπτώσεις των Βαγιαννίδη και Αποστολάκη, με τους δύο νεαρούς να περιμένουν μια καλή πρόταση από τον σύλλογο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments