Καιρός

Καιρός Τσικνοπέμπτη: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός Τσικνοπέμπτη: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Καιρός Τσικνοπέμπτη: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει το καιρό του σκηνικού από σήμερα με τις καταιγίδες να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να ενισχύονται ακόμα περισσότερο, αύριο, Τσικνοπέμπτη. Σταδιακή αλλαγή του τοπίου όσον αφορά στον καιρό θα έχουμε από σήμερα Τετάρτη, με τοπικές βροχές που θα ξεκινήσουν από το απόγευμα στα δυτικά της χώρας με τα φαινόμενα να γίνονται εντονότερα και να εξαπλώνοντας στο μεγαλύτερο μέρος την Πέμπτη, η οποία είναι και η παραδοσιακή Τσικνοπέμπτη.

Ωστόσο, την Πέμπτη, οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες, που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά θα εξαπλωθούν στο υπόλοιπο της χώρας, Σύμφωνα με τις προβλέψεις, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου.Στα ηπειρωτικά ορεινά μάλιστα, θα σημειωθούν ακόμα και χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις από 5 έως 6 μποφόρ και τοπικά μέχρι και τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας ενώ θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά κατά τις βραδινές χώρες.

Τα φαινόμενα αναμένεται να αρχίσουν να εξασθενούν από το βράδυ της Πέμπτης από τα βορειοδυτικά της χώρας.

Η μεταβολή του καιρού και κυρίως οι έντονες βροχοπτώσεις ενδεχομένως να δυσκολέψουν όσους είχαν προγραμματίσει να ψήσουν τους απαραίτητους μεζέδες για την Τσικνοπέμπτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments