Διεθνή

Millie Bobby Brown: Η Eleven του Stranger Thing έκλεισε τα 16 [vids]

Millie Bobby Brown: Η Eleven του Stranger Thing έκλεισε τα 16 [vids]
Millie Bobby Brown: Σε ηλικία μόλις 13 ετών η νεαρή ηθοποιός κέρδισε το βραβείο Primetime Emmy B’ γυναικείου ρόλου.

Η Millie Bobby Brown μπήκε στις ζωές μας στα μέσα του καλοκαιριού του 2016 μέσα από την τρομερή επιτυχία που γνώρισε η πρωτότυπη σειρά του Netflix, “Stranger Things“. Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται στη σειρά την Eleven, μία νεαρή με τηλεπαθητικές δυνάμεις οι οποίες της επιτρέπουν να ελέγχει τα πράγματα με τη σκέψη της.

Μπορεί να δυσκολεύεται κανείς να το πιστέψει, αλλά η Millie Bobby Brown έχει σήμερα τα γενέθλιά της και κλείνει τα 16 της χρόνια. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η νεαρή ηθοποιός έχει γίνει μία σταρ του Χόλιγουντ, και είναι πρότυπο για αρκετά νεαρά κορίτσια, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Όμως για να φτάσει στην κατάσταση που είναι σήμερα η Millie Bobby Brown αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες που την σημάδεψαν.

Η 16χρονη πλέον ηθοποιός και οι γονείς της μετανάστευαν αρκετά, λόγω της πολύ κακής οικονομικής κατάστασης που αντιμετώπιζαν. Ένας ατζέντης διέκρινε το ταλέντα της Millie στην υποκριτή και της πρότεινε να την βοηθήσει να ξεκινήσει την καριέρα της. Όμως τα χρήματα δεν ήταν αρκετά και η Millie μαζί με τους γονείς της αναγκάστηκαν να μετακομίσουν για ακόμη μία φορά, αυτή τη φορά στη Βρετανία.

Στην Βρετανία όμως ήταν που γύρισε η τύχη για την μικρή Millie. Της έγινε πρόταση για τη σειρά του Netflix, “Stranger Things”.

Η τεράστια επιτυχία της σειράς εκτόξευσε την καριέρα της Millie, η οποία εκτός από το ότι κέρδισε το βραβείο Primetime Emmy B’ γυναικείου ρόλου για δραματική σειρά στα 13 της χρόνια, βρέθηκε κι ανάμεσα στις υποψηφιότητες για το Κινηματογραφικό βραβείο MTV καλύτερου φιλιού. Ακόμη, η Μίλι συνεργάζεται με τον οίκο Calvin Klein αλλά και με την εταιρία Converse.

Η Millie Bobby Brown είναι γνωστή και για την ενεργή κοινωνική της δράση. Στην απονομή των βραβείων Nickelodeon Kid’s Choice Awards το 2017 είχε εκφράσει την ένσταση της για την ελεύθερη οπλοκατοχή και την προσδοκία της για την απαγόρευσή της χαρίζοντας το βραβείο που είχε κερδίσει, ως της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής ηθοποιού, στα 17 παιδιά που είχαν σκοτωθεί τον ίδιο χρόνο από πυροβολισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments