Lifestyle

Esther Scott πέθανε: Η γνωστή ηθοποιός του «Beverly Hills» απεβίωσε από ανακοπή

Esther Scott πέθανε: Η γνωστή ηθοποιός του «Beverly Hills» απεβίωσε από ανακοπή
Esther Scott πέθανε: H ηθοποιός απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών, ενώ είχε εμφανιστεί σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τα προηγούμενα χρόνια, μεταξύ άλλων, στο «Beverly Hills 90210» και το «Melrose Place».

Esther Scott πέθανε: Η Αμερικανίδα ηθοποιός με τη λαμπρή καριέρα ξεκίνησε ως ηθοποιός στο Star Wars, όπου είχε δανείσει τη φωνή της πριν εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το Beverly Hills το 90210, το Full House, το Party of Five, η Ellen, η Steve Harvey Show. Η ηθοποιός ήταν επίσης τακτικό cast μέλος στη σύντομη σκηνοθεσία ABC Το Show Geena Davis (2000-2001), ενώ είχε επίσης και επαναλαμβανόμενους ρόλους στο “City Guys” (1998-2001), το  “The Help” (2004) ως Doris και στο “Hart of Dixie” (2011-2015) ως Delma Warner.

Δυστυχώς όμως οι επιτυχίες για την Αμερικανίδα ηθοποιό σταμάτησαν εδώ αφού σύμφωνα με το TMZ, ανακοινώθηκε από την οικογένειά της  ότι η ηθοποιός έπαθε ανακοπή την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο σπίτι της στην Santa Monica και μετά από νοσηλεία μιας περίπου εβδομάδας κατέληξε. Όπως μεταδίδει το ΤΜΖ, η ηθοποιός ήταν περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα όταν έφυγε από τη ζωή.

Η αδελφή της, Shaun, σχολίασε: «Αγαπούσε πολύ αυτό που έκανε, την σταματούσαν συχνά στο δρόμο οι άνθρωποι γιατί θα την αναγνώριζαν, αλλά δεν γνώριζαν το όνομά της. Ελπίζω τώρα να θυμούνται το όνομά της, τη δουλειά της και το πόσο πρόσφερε στη βιομηχανία του θεάματος και της ψυχαγωγίας». H Esther Scott εκτός από τις 73 ταινίες που είχε παίξει έγινε γνωστή στο κοινό από την συμμετοχή της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το «Melrose Place» και το «ER».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments