Lifestyle

Just The Two Of Us: “Κλείδωσαν” πρεμιέρα και κριτική επιτροπή

Just The Two Of Us: “Κλείδωσαν” πρεμιέρα και κριτική επιτροπή
Just The Two Of Us: Το πολυαναμενόμενο σόου βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό και η στιγμή της μεγάλης πρεμιέρας πλησιάζει.

Just The Two Of Us: Μέσα σε όλο τον χαμό που έχει προκαλέσει η επιστροφή του MEGA στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, έρχεται και μια άλλη επιστροφή, η οποία όλως τυχαίως έχει συνδεθεί άμεσα με το “Μεγάλο Κανάλι“. To Just The Two Of Us μεγαλούργησε στο MEGA και τις δύο σεζόν που πραγματοποιήθηκε. Η πρώτη φορά που το είδαμε ήταν τη σεζόν 2010-11 με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δούκισσα Νομικού στα Backstage. Στην κριτική επιτροπή ήταν οι Κώστας Τουρνάς, Στέφανος Κορκολής, Αθηναΐς Νέγκα και Λυδία Παπαϊωάννου.

Το 2014 και μέσα σε όλα τα προβλήματα που είχε, το MEGA αποφάσισε να ξανακάνει το συγκεκριμένο σόου και για άλλη μια φορά πήγε πολύ καλά και έδειξε να έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Την παρουσίαση είχε αναλάβει η Ζέτα Μακρυπούλια με το Δημήτρη Ουγγαρέζο στα Βackstage. Η κριτική επιτροπή αποτελούταν από τους Γιώργο Θεοφάνους, Ρούλα Κορομηλά, Δημήτρη Αρβανίτη και Κρατερό Κατσούλη.

Τώρα μετά από 6 ολόκληρα χρόνια, το Just The Two Of Us επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του OPEN TV.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κριτική επιτροπή έχει “κλειδώσει” και θα απαρτίζεται από τους Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου. Το όνομα του Χρήστου Μάστορα μπορεί να είχε διαρρεύσει αλλά προς το παρόν φαίνεται να “εξαφανίζεται”. Στην παρουσίαση θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης και η φαντασμαγορική πρεμιέρα θα γίνει στις 14 Μαρτίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments