Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη εμφάνιση: Μας “άναψε” φωτιές

Κατερίνα Στικούδη εμφάνιση: Μας “άναψε” φωτιές
Κατερίνα Στικούδη εμφάνιση: Tο μοντέλο, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια κάθε φορά είναι και πιο λαμπερή, καταφέρνοντας να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Κατερίνα Στικούδη: Αποτελεί μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στην ελληνική showbiz, το μοντέλο, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δεν διστάζει σε κάθε της εμφάνιση να μας αφήνει… άφωνους! Πριν μερικά χρόνια όλη η Ελλάδα έμαθε την Κατερίνα Στικούδη από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς του ANT1, με την ίδια να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της. Ωστόσο η Κατερίνα ήθελε να αποδείξει ότι εκτός από πολύ όμορφη είναι και ιδιαίτερα ταλαντούχα και εκτός πασαρέλας.

Ξεκίνησε λοιπόν την καριέρα της σαν μοντέλο και στη συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι. Στα πρώτα χρόνια της καριέρα της σαν τραγουδίστρια δέχτηκε έντονη κριτική. Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω, δούλεψε και στο τέλος δικαιώθηκε. Παράλληλα δέχτηκε πολλές προτάσεις για να παίξει σε τηλεοπτικές σειρές, έκανε κάποια guest σε γνωστές σειρές και φέτος πρωταγωνιστεί στο γνωστό σίριαλ του ANT1 «Αν ήμουν πλούσιος«. Επιπλέον την όμορφη Κατερίνα την απολαμβάνουμε πλέον, και μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, στο ρόλο της παρουσιάστριας όπου καταφέρνει κάθε φορά να κερδίζει τις εντυπώσεις και να μας μαγεύει.

Δείτε μια από τις πιο hot εμφανίσεις της εκρηκτικής Κατερίνας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments