Video

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 35: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 19/2 – Η Στέλλα κάνει μάγια στον Μανώλη

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 35: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 19/2 – Η Στέλλα κάνει μάγια στον Μανώλη
Μην ψαρώνεις επεισόδιο 35: Όσα θα δούμε στο αποψινό (19/02/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Μην Ψαρώνεις επεισόδιο 35: Ο Μανώλης προσπαθεί να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στην Σάντυ και να πει την αλήθεια. Όμως η Στέλλα είναι απασχολημένη να εκτελεί τις εντολές που πήρε από την κυρά Μάρμω για να δέσει το Μανώλη με μάγια. Κι επειδή η χαρτορίχτρα της έβαλε πάρα πολλά και δύσκολα, ζητάει την βοήθεια της Τίνας για να τα καταφέρει. Στο μεταξύ ο Γεωργαλής, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στο Λεωνίδα, κλείνει μία σουίτα γι’ αυτόν και την Τάνια σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, παραλείποντας, όμως, να τους πει ότι έχει κλείσει και την διπλανή σουίτα για τον ίδιο και την Ιφιγένεια.

Ο Κοσμάς κάνει μία προσπάθεια να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στον κολλητό του και την γυναίκα της ζωής του, η οποία όχι μόνο πέφτει στο κενό αλλά έχει σαν αποτέλεσμα να τσακωθεί και ο ίδιος με τη Νενέλα. Ο Ζαγανιάρης κυνηγάει μετανιωμένος την Τίνα για να της ζητήσει συγγνώμη, ενώ η προσπάθεια του Μανώλη να μιλήσει στην Στέλλα όλο και δυσκολεύει αφήνοντας στο παράνομο ζευγάρι μία και μόνη επιλογή: Να φύγει κρυφά από όλους.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Τάκης είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την γυναίκα που ξελόγιασε τον γαμπρό του. Αλλά μέχρι τότε θέλει να αποσπάσει την υπόσχεση του Μανώλη ότι θα μείνει κοντά στην κόρη του. Η Στέλλα, πάντα με σύμμαχο την Τίνα, καταφεύγει στα «μεγάλα μέσα» για να σώσει τον γάμο της. Επισκέπτεται τη Μάρμω, μία χαρτορίχτρα εγγύηση στο να σώζει παντρεμένα ζευγάρια από τη φθορά της ρουτίνας. Η Σάντυ, κουρασμένη από τις τελευταίες περιπέτειες, θέλει να πάρει μία απόσταση από τον Μανώλη, αλλά ο Μανώλης δε συμφωνεί με αυτή την τακτική.

Αρνείται να υποχωρήσει στην πίεση του πεθερού του και παίρνει δραστικές αποφάσεις: Υπόσχεται στη Σάντυ ότι θα πει στη Στέλλα την αλήθεια και ότι όλα θα μπουν πια στη θέση τους. Η Ρόζα ζει το απόλυτο μπέρδεμα, ενώ ο Λεωνίδας ανακαλύπτει έντρομος ότι ο Στέλιος βρίσκεται στα ίχνη του εραστή της γυναίκας του και η εκδίκησή του είναι θέμα χρόνου. Η Νενέλα υποδέχεται στο σπίτι της τον πατέρα της Στέλλας που είναι κολλητός του Κοσμά! Και κάπως έτσι, μία μεγάλη έχθρα γεννιέται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments