Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί συμβόλαιο: Μετά τον Βαλμπουενά σειρά παίρνει ο Νορβηγός

Ομάρ Ελαμπντελαουί συμβόλαιο: Μετά τον Βαλμπουενά σειρά παίρνει ο Νορβηγός
Ομάρ Ελαμπντελαουί συμβόλαιο: Ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα καθίσουν ο Νορβηγός μπακ και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Ομάρ Ελαμπντελαουί συμβόλαιο: Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του φετινού ηγέτη του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, για ακόμη έναν χρόνο, οι άνθρωποι των Πειραιωτών στρέφονται στις υπόλοιπες υποθέσεις ανανεώσεων παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ. Η πρώτη και σημαντικότερη ανανέωση ειναι εκείνη του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός μπακ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020. Αυτό σημαίνει ότι ο Ομάρ μπορεί από τώρα να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να μπει εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, έχει τονίσει πάντως ότι πρώτα θα ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό και μετά θα αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Ομάρ έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, καθώς έχει δημιουργήσει πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη, τόσο από τις εμφανίσεις τους με τον Ολυμπιακό, όσο και από το πέρασμά του από την Premier League. Όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες καμία από τις προτάσεις δεν τον ικανοποιεί. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Νορβηγού και των ερυθρολεύκων έχουν «παγώσει» εδώ και καιρό, αλλά πολύ σύντομα αναμένεται να αρχίσουν ξανά.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να κρατήσει τον Ομάρ στο ρόστερ και τα επόμενα χρόνια, καθώς θεωρείται από τα καλύτερα δεξιά μπακ που έχουν περάσει από τον Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments