Αθλητισμός

Πανταλέων Παναθηναϊκός: “Θα έρθουν και άλλα τρόπαια”

Πανταλέων Παναθηναϊκός: “Θα έρθουν και άλλα τρόπαια”
Πανταλέων Παναθηναϊκός: Βέβαιος πως η κατάκτηση του Λιγκ Καπ ήταν μόνο η αρχή για τη νέα εποχή του συλλόγου εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο αρχηγός του "Τριφυλλιού".

Πανταλέων Παναθηναϊκός: Τη βεβαιότητα πως η κατάκτηση του Λιγκ Καπ στον χθεσινό δεύτερο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν μόνο η αρχή για τη νέα εποχή που μπήκε ο σύλλογος εξέφρασε με δηλώσεις του λίγο μετά την απονομή ο αρχηγός του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων. Οι “Πράσινοι” έπειτα από ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση κατάφεραν να επικρατήσουν του Ολυμπιακού στο “χρυσό” σετ και να πανηγυρίσουν εντός έδρας την κατάκτηση του κυπέλλου, ενός τροπαίου που επιζητούσαν για χρόνια.

Μετά την απονομή του τροπαίου, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων εμφανώς συγκινημένος για την επιτυχία της ομάδας του ανέφερε πώς ο τίτλος αυτός ήταν μόνο η αρχή για τη νέα εποχή της ομάδας. “Είναι πολύ μεγάλη συγκίνηση και δικαίωση των προσπαθειών, όσων στα δύσκολα χρόνια κράτησαν ζωντανό αυτό το τμήμα. Καταφέραμε να το πάμε στην κορυφή. Αυτοί οι τελικοί ήταν οι πρώτοι. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι, θα έρθουν κι άλλα τρόπαια για να δίνουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας γιατί το αξίζει” ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του “Τριφυλλιού”.

Η σημαία του Παναθηναϊκού μέσα στον χαμό των πανηγυρισμών για την επιστροφή του Τριφυλλιού στους τίτλους μετά από 10 χρόνια, αποφάσισε να σταματήσει και να πάει στον πάγκο των Ερυθρολεύκων και να σφίξει το χέρι όλων των παικτών του Ολυμπιακού, για την μεγάλη τους προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος μάλιστα βοήθησε τους παίκτες των ερυθρολεύκων να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια του κλειστού του Αγίου Θωμά σε δύο σκηνές που δείχνουν το υψηλό επίπεδο συναδελφικότητας ανάμεσα στους ανθρώπους που ασχολούνται με το βόλεϊ, αλλά και την ποιότητα των ανθρώπων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Τριφύλλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments