Ελλάδα

ΕΛΤΑ Περιφερειακής Θεσσαλονίκης απεργία: Από 24 έως 26 Φεβρουάριου – Στάσεις εργασίας 20 και 21 Φεβρουαρίου

ΕΛΤΑ Περιφερειακής Θεσσαλονίκης απεργία: Από 24 έως 26 Φεβρουάριου – Στάσεις εργασίας 20 και 21 Φεβρουαρίου
ΕΛΤΑ απεργία: Το Σωματείο Ταχυδρόμων Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης των ΕΛΤΑ, εξέφρασε την ανησυχία του για τις κινήσεις συρρίκνωσης, για αυτό θα προβεί σε κινητοποιήσεις που αφορούν τον χώρο ευθύνης του σωματείου, σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κιλκίς.

ΕΛΤΑ απεργία: Aναμένεται τριήμερη απεργιακή κινητοποίηση, από την ερχόμενη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 έως και την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, καθώς και στάσεις εργασίας, σήμερα 20 Φεβρουαρίου και αύριο 21 Φεβρουαρίου, από τις 9.00 ως τις 11.00 και από τις 12.00 ως τις 14.00, αποφάσισε το Σωματείο Ταχυδρόμων Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης των ΕΛΤΑ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την «έλλειψη σχεδιασμού» για το μέλλον της επιχείρησης και για κινήσεις «συρρίκνωσης» και «απαξίωσης» των ΕΛΤΑ. Ειδικότερα, η απόφαση για τις κινητοποιήσεις αφορά τον χώρο ευθύνης του σωματείου, σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κιλκίς, ενώ έχει προβλεφθεί λειτουργία με προσωπικό ασφαλείας.

O πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Βαβίτσας σε συνέντευξη Τύπου στο ΕΚΘ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στις 14 Φεβρουάριου έφυγαν από τη δουλειά 1.200 εργαζόμενοι πανελλαδικά. Το ταχυδρομείο, σήμερα, με φόρτο εργασίας έχει 1.200 εργαζόμενους λιγότερους. Η διανομή μαραζώνει. Καταστήματα κλείνουν και το δίκτυο μας, που είναι μοναδικό, συρρικνώνεται.Από την περασμένη Δευτέρα δεν μπορούμε να έχουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης, ειδικά των ευπαθών ομάδων. Η διαμαρτυρία μας γίνεται για να μπορέσουμε να υπάρχουμε και να τους εξυπηρετούμε. Μπορούμε να σηκώσουμε δύσκολες αποφάσεις, το έχουμε αποδείξει, αλλά να υπάρχει σχεδιασμός για αναπτυξιακή προοπτική, όχι συρρίκνωση», σημείωσε ο κ. Βαβίτσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments