Ελλάδα

Σέρρες διαρρήξεις σε οχήματα: Συμμορία παραβίαζε αυτοκίνητα και αφαιρούσε ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα

Σέρρες διαρρήξεις σε οχήματα: Συμμορία παραβίαζε αυτοκίνητα και αφαιρούσε ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα
Σέρρες διαρρήξεις σε οχήματα: Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών ως μέλη της  συμμορίας, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία η συνολική τους «λεία» ξεπερνάει τις 2.200 ευρώ.

Σέρρες διαρρήξεις σε οχήματα: Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις οχημάτων τις οποίες διέπρατταν μέλη συμμορίας στην πόλη των Σερρών. Ειδικότερα, η συμμορία παραβίαζε σταθμευμένα αυτοκίνητα και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικές συσκευές και ότι χρήματα έβρισκαν διαθέσιμα. Επιπλέον συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, πέντε νεαροί Έλληνες ηλικίας 19 και 20 ετών ως μέλη της  συμμορίας.

Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Σημειώνεται ότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν η δικογραφία τούς καταλογίζει 16 διαρρήξεις οχημάτων κατά το τελευταίο τετράμηνο. Επιπλέον μεταξύ των περιπτώσεων που εξιχνίασε η υποδιεύθυνση ασφάλειας Σερρών είναι η διάρρηξη υπηρεσιακού αυτοκινήτου τοπικού βουλευτή, από το οποίο πάντως οι κατηγορούμενοι δράστες δεν αφαίρεσαν κάτι. Η συνολική τους «λεία», σύμφωνα με την αστυνομία, ξεπερνάει τις 2.200 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments