Video

Ιωάννα Τούνη instagram: To πρώτο πράγμα που έκανε όταν επέστρεψε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη [vid]

Ιωάννα Τούνη instagram: To πρώτο πράγμα που έκανε όταν επέστρεψε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη [vid]
Ιωάννα Τούνη instagram: «Περνάω τη φάση της νοικοκυράς. Έφυγα τα άφησα όπως τα άφησα, τα βρήκα χειρότερα και προσπαθώ να μαζέψω τα ασυμμάζευτα».

Ιωάννα Τούνη instagram: Το μοντέλο το γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις. Όπως είναι γνωστό η ξανθιά καλλονή μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και σπάνια κατεβαίνει στην Αθήνα. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στην πρωτεύουσα για γύρισμα στην εκπομπή «Το Πρωινό» αλλά και να διασκεδάσει με φιλικά της πρόσωπα.

Η ίδια αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τι ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη πήγε στο σπίτι της και το καθάρισε. «Περνάω τη φάση της νοικοκυράς. Έφυγα τα άφησα όπως τα άφησα, τα βρήκα χειρότερα και προσπαθώ να μαζέψω τα ασυμμάζευτα», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε.

Η Ιωάννα Τούνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks την περασμένη σεζόν. Η μητέρα της κατάγεται από τις Σέρρες και ο πατέρας της από τα Γιάννενα. Ωστόσο η ίδια γεννήθηκε στη Ρόδο και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε παιδαγωγός όμως δεν ασχολήθηκε με την ειδικότητα αυτή μιας και έχει δηµιουργήσει µε την κολλητή της μια επιχείρηση µε ρούχα στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments