Αθλητισμός

Σωτήρης Νικολαΐδης: “Βούρκωσε” με τα κατορθώματα του γιου του

Σωτήρης Νικολαΐδης: “Βούρκωσε” με τα κατορθώματα του γιου του
Σωτήρης Νικολαΐδης: Η περηφάνια ενός πατέρα για τον γιο του φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο στο πρόσωπο του πατέρα του 17χρονου γκαρντ του Ολυμπιακού, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Σωτήρης Νικολαΐδης: Θα θυμάται για πολλά χρόνια τη χθεσινή βραδιά ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο 17χρονος γκαρντ πήρε και πάλι την ευκαιρία του από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και αγωνίσθηκε σε άλλο ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού σε επίπεδο Ευρωλίγκα. Αντίπαλος για τους “Ερυθρόλευκους” χθες βράδυ στο ΣΕΦ η γαλλική Βιλερμπάν, η οποία έμελλε να γραφτεί στο ημερολόγιο του νεαρού άσσου ως η πρώτη ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην οποία σκόραρε εις βάρος της με την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

Ο 17χρονος Έλληνας γκαρντ, μετά τις Ζαλγκίρις (3:34′) και ΤΣΣΚΑ (2:31′) , αγωνίστηκε σε ένα ακόμα ματς Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Βιλερμπάν και μάλιστα σκόραρε για πρώτη φορά! Συγκεκριμένα, ο Νικολαΐδης ”έκλεψε” τη μπάλα, έφυγε στο τρανζίσιον και σκόραρε στο 4:10′ της δεύτερης περιόδου για το 31-26, ενώ ακολούθησαν μέχρι το φινάλε του ματς ακόμα 3 κλεψίματα, 5 ριμπάουντ και 4/4 βολές με 13 στο σύστημα αξιολόγησης. Αυτά τα 17:0′ ήταν και τα ουσιαστικότερα μέχρι σήμερα για τον νεαρό, ο οποίος έδειξε θετικά στοιχεία και τεράστια θέληση κυρίως στην άμυνα.

Στο γήπεδο πάντα στο πλευρό του ο αγαπημένος του πατέρας, Σωτήρης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας στη θέα των κατορθωμάτων του παιδιού του δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του με τον τηλεοπτικό φακό να απαθανατίζει τη στιγμή που ο ίδιος βουρκώνει από χαρά βλέποντας τον γιο του να πετυχαίνει το πρώτο του καλάθι σε επίπεδο Ευρωλίγκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments