Αθλητισμός

Χάμπος Κυριάκου: Στα ραντάρ του Τσάβι Ροκα [vid]

Χάμπος Κυριάκου: Στα ραντάρ του Τσάβι Ροκα [vid]
Χάμπος Κυριάκου: Ο 25χρονος Κύπριος του Απόλλωνα Λεμεσού βρίσκεται στο μπλοκάκι του Τσάβι Ρόκα.

Χάμπος Κυριάκου: Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, συνεχίζει να σαρώνει την ευρωπαϊκή αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την επόμενη χρονιά το “Τριφύλλι”. Μία αγορά που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων είναι εκείνη της Κύπρου.

Ένας από τους παίκτες που έχει στο μπλοκάκι του ο Τσάβι Ρόκα είναι ο Χάμπος Κυριάκου. Πρόκειται για 25χρονο Κύπριο που αγωνίζεται με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Κυριακού αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά μπορεί να καλύψει το κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με το transfermarkt.co.uk, το συμβόλαιο του νεαρού Κύπριου λήγει στις 31 Μαΐου 2020, κάτι που σημαίνει αυτόματα πως μπορεί να συμφωνήσει από τώρα με όποια ομάδα επιθυμεί.

Όμως σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριο Κωνσταντίνου, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με την ομάδα μέχρι τον Μάιο του 2022.

«Επειδή υπήρχε μία παραφιλολογία τις τελευταίες μέρες που μας ενόχλησε αφάνταστα περί αποχώρησης κάποιου ποδοσφαιριστή μας και συζητείται καθημερινά, να κόψουμε τον βήχα σε ότι αφορά των Χάμπο και τον Πίττα σε όσους ασχολούνται. Έχουν συμβόλαιο κλειστό, σιδεροκέφαλο μέχρι το 2022 χωρίς ρήτρα χωρίς τίποτα και είναι από τους παίκτες που θα επενδύσουμε και φέτος και για τα επόμενα χρόνια. Δεν υπάρχει καμία πρόταση από το εξωτερικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδια της ομάδας του Απόλλωνα από το 2018, το συμβόλαιο του Κυριάκου λήγει το 2022.

https://www.facebook.com/OfficialApollonFC/videos/2125801550803690/?v=2125801550803690

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments