Ελλάδα

Κώστας Βουτσάς Ιατρικό Ανακοινωθέν: Σταθερή, αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Κώστας Βουτσάς Ιατρικό Ανακοινωθέν: Σταθερή, αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του
Κώστας Βουτσάς Ιατρικό Ανακοινωθέν: Για 15 συνεχόμενη ημέρα ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Κώστας Βουτσάς Ιατρικό Ανακοινωθέν: Παραμένει για 15η ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Αττικό Νοσοκομείο ο δημοφιλής ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς.  Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Κώστας Βουτσάς στις 7 Φεβρουαρίου παρουσίασε  συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί,  αλλά παραμένει κρίσιμη», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Κώστας Βουτσάς: Σύντομο βιογραφικό

Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη από προσφυγική οικογένεια με καταγωγή από τους Επιβάτες Ανατολικής Θράκης. Το οικογενειακό επίθετο ήταν Σαββόπουλος, αλλά το «Βουτσάς» επικράτησε από τον παππού του που έφτιαχνε βαρέλια και τα βαρέλια παλαιότερα τα έλεγαν «βουτσιά». Όταν ξεκίνησε την καριέρα του, τού είχε προτείνει θιασάρχης να το αλλάξει σε «Βέσελης», αλλά αρνήθηκε.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Μακεδονικού Ωδείου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1953 και αρχικά έλαβε μέρος σε παραστάσεις περιπλανώμενων θιάσων (μπουλούκια).Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγερ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Σάντρα (1972). Έχει άλλες δύο κόρες από τον δεύτερο γάμο του, με τη Θεανώ Παπασπύρου, τη Θεοδώρα (1977) και τη Νικολέτα (1979), με την πρώτη να ακολουθεί τα δικά του βήματα στο χώρο της ηθοποιίας. Ο θετός γιος του (από προηγούμενο γάμο της τρίτης γυναίκας του Εύης Καραγιάννη, πρώην μοντέλου και ηθοποιού), Άνθιμος Ανανιάδης, είναι επίσης ηθοποιός. Το 2015, ο Κώστας Βουτσάς έκανε σχέση με τη 39 χρόνια μικρότερή του ηθοποιό, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments