Lifestyle

Jennifer Lawrence Netflix: Σε αυτή την ταινία θα πρωταγωνιστήσει

Jennifer Lawrence Netflix: Σε αυτή την ταινία θα πρωταγωνιστήσει
Jennifer Lawrence Netflix: Έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε νέα κωμωδία του Netflix.

Jennifer LawrenceNetflix: Το Netflix φέρνει μια νέα κωμωδία στην φαρέτρα του, το “Don’t Look Up” του Adam McKay, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Jennifer Lawrence. Η ταινία αφηγείται την ιστορία δύο αστρονόμων που θα πρέπει να βγουν σε ενημερωτική περιοδεία για να προειδοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με έναν αστεροειδή που θα καταστρέψει τη γη. Η παραγωγή της θα ξεκινήσει τον Απρίλιο για να βγει κυκλοφορήσει προς το τέλος της χρονιάς.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα κάνω αυτήν την ταινία με τη Jen Lawrence. Είναι αυτό που λένε οι τύποι από την 17th century “ένα ταλέντο δυναμίτης”. Και το γεγονός ότι το Netflix αντιμετωπίζει αυτήν την ταινία ως μία παγκόσμια κωμωδία θέτει ψηλά τον πήχη για μένα και την ομάδα μου με έναν συναρπαστικό τρόπο», δήλωσε σχετικά ο McKay.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής των ταινιών του Netflix, Scott Stuber πρόσθεσε: «Ο Adam πάντα είχε σπουδαίο συγχρονισμό όταν πρόκειται για έξυπνες, επίκαιρες και σαρκαστικές ταινίες που απεικονίζουν την κουλτούρα μας. Ακόμα κι αν τελικά καταλήγει να προβλέπει την επικείμενη κατάρρευση του πλανήτη Γη, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε το λιθαράκι μας πριν όλα φτάσουν στο τέλος τους». Μετά το Don’t Look Up, η Lawrence θα είναι παραγωγός και πρωταγωνίστρια της ταινίας Mob Girl σε σκηνοθεσία Paolo Sorrentino.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments