Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου Βουλή: Έπεσε από την καρέκλα

Γιώργος Παπανδρέου Βουλή: Έπεσε από την καρέκλα
Γιώργος Παπανδρέου Βουλή: Νέο ατύχημα για τον πρώην πρωθυπουργό

Επιρρεπής στα ατυχήματα φαίνεται να είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, καθώς το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης ήταν “πρωταγωνιστής” σε ένα ακόμα απρόοπτο περιστατικό, στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός, κατά την διάρκεια συζήτησης σε επιτροπή της Βουλής, έπεσε κάτω από την καρέκλα του. Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση του νομοσχεδίου για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, στην αίθουσα «Κ. Τσαλδάρη», ο Γιώργος Παπανδρέου, συνέβη το ατύχημα.

Πήγε να καθίσει στο έδρανο, ωστόσο, η καρέκλα του υποχώρησε και ο πρώην πρωθυπουργός έπεσε κάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι ευτυχώς δεν τραυματίστηκε καθώς δημοσιογράφοι τον είδαν λίγο αργότερα να περπατά στους διαδρόμους της Βουλής χωρίς πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δυο χρόνια, το καλοκαίρι του 2018, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ακόμα ένα ατύχημα. Ενώ έκανε κανό, βρέθηκε στα βράχια, αναποδογύρισε και τελικά βρέθηκε στο νερό.

Μετά από ώρα, κατάφερε να ξαναμπεί στο κανό του και να συνεχίσει την προπόνησή του.

Επίσης, τον Απρίλιο του 2008, ο Γιώργος Παπανδρέου κάνοντας ποδήλατο, είχε πέσει όταν είχε μπλεχτεί το χέρι του στην αλυσίδα του ποδηλάτου του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments