Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 110: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 21/2 – O Αλέξης επιτίθεται στον Μουρούνα

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 110: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 21/2 – O Αλέξης επιτίθεται στον Μουρούνα
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 110: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (21/02/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 110: Στη βραδιά των εγκαινίων του πολυχώρου της Δάφνης, ο Αλέξης κατηγορεί τον Μουρούνα ως υπεύθυνο για την εξαφάνιση του πατέρα της Δάφνης, αλλά εκείνος το αρνείται. Η Βενετία πάει στο σπίτι του Βρανά και ζητάει εξηγήσεις γι’ αυτό που είπε ο Σωτήρης στη Χριστίνα, όταν υπόγραψε το διαζύγιο… Η ένταση, όμως, είναι μεγάλη και η καρδιά της πιέζεται. Ο Βρανάς την πάει σπίτι και εκεί βρίσκει τη Χριστίνα που, έχοντας άλλη μια ζάλη, κάνει τον Βρανά να την πάει στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, η Δάφνη και ο Αλέξης κάνουν έρωτα για πρώτη φορά μετά το χωρισμό τους, με τη Δάφνη να νιώθει περίεργα με αυτό, ενώ η Μυρτώ με τον Πέτρο στήνουν παγίδα για να πιάσουν τον Ντίνο, αλλά τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, το σχέδιο της επένδυσης ολοκληρώνεται, η Μελίνα είναι τρισευτυχισμένη, αλλά η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Μάνος κάνει έφοδο στη σουίτα της Μελίνας ψάχνοντας για τον Μουρούνα, αλλά εκείνος τελικά καταφέρνει να μη γίνει αντιληπτός. Η Μόνικα και ο Βρανάς, μετά τις πληροφορίες του Ζαφείρη, αντιλαμβάνονται τη συνεργασία Μελίνας και Μουρούνα και αποφασίζουν να δράσουν από κοινού, ενώ η υπογραφή του διαζυγίου Σωτήρη και Χριστίνας, που είναι πλέον γεγονός, φέρνει αναστάτωση και απογοήτευση στη Μυρτώ και στον Θεοχάρη.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος συνδέει το σημείωμα που είχε δοθεί στη Δάφνη, και που υποσχόταν αποκαλύψεις για τον Αλέξη, με την απαγωγή του Φοίβου και προτείνει στη Μυρτώ να το ερευνήσουν. Ο Αλέξης, ψάχνοντας τα χαρτιά του πατέρα της Δάφνης, έχει κάποιες υποψίες για την εξαφάνισή του και στήνει ένα σχέδιο με σκοπό να μάθει την αλήθεια το βράδυ που η Δάφνη εγκαινιάζει το νέο της χώρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments