Video

Αυστραλία 9χρονος – θύμα bullying: «Είσαι δυνατότερος από όσο νομίζεις» το μήνυμα του Χιού Τζάκμαν

Αυστραλία 9χρονος – θύμα bullying: «Είσαι δυνατότερος από όσο νομίζεις» το μήνυμα του Χιού Τζάκμαν
Αυστραλία 9χρονος - θύμα bullying: «Δώσε μου ένα μαχαίρι να πεθάνω» είπε ο μικρός στη μητέρα του, που πάσχει από νανισμό.

Αυστραλία 9χρονος – θύμα bullying: Το φαινόμενο της σχολικής βίας είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα που θα πρέπει να μας αφορά όλους. Ο λόγος αυτή τη φορά είναι ένα εννιάχρονο αγόρι από την Αυστραλία που πάσχει από νανισμό. Ο μικρός γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό.  Τo βίντεο που ανήρτησε η μητέρα του μικρού έχει γίνει viral και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, καθώς το εννιάχρονο παιδί που πάσχει από νανισμό  κλαίει σπαρακτικά λόγω του καθημερινού bullying που δέχεται στο σχολείο, λέγοντας πως θέλει να πεθάνει.

Όταν έφτασαν στο αμάξι, η μητέρα του αγοριού τον βιντεοσκόπησε να κλαίει, ώστε να παροτρύνει και άλλους γονείς να αναλάβουν δράση ενάντια στον σκληρό εκφοβισμό που δέχεται ο Κουάντεν. Η απεγνωσμένη μητέρα εξηγεί στο βίντεο πως ο γιος της βιώνει καθημερινά κάτι τέτοιο και συχνά σκέφτεται ότι θέλει να πεθάνει. «Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει το κακό είναι άλλη μια φορά. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν», δηλώσε η μητέρα του αγοριού.

Παράλληλα τα θερμά λόγια συμπαράστασης του κόσμου είναι πολλά, μεταξύ των οποίων και του διάσημου χουλιγουντιανού ηθοποιού Χιού Τζάκμαν ο οποίος έδωσε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης μέσα από ένα βίντεό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Είσαι δυνατότερος από όσο νομίζεις» είπε ο Χιού Τζάκμαν στον 9χρονο. Επιπλέον, η Γιαράκα Μπέιλς, θερμή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρίες, δήλωσε στο NITV ότι πήγε να πάρει τον γιο της, Κουάντεν, από το σχολείο του Μπρίσμπεϊν την Τετάρτη και είδε με τα μάτια της έναν άλλον συμμαθητή να τον κοροϊδεύει για το ύψος του.

https://www.facebook.com/yarraka/videos/10163099957440693/

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments