Video

Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 8: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 21/2 – Ολοκληρώνεται η σχέση Αρετής – Μάνου

Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 8: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 21/2 – Ολοκληρώνεται η σχέση Αρετής – Μάνου
Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 8: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (21/02/2020) στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1.

Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 8: Η Βάλια με τη βοήθεια του Δημήτριου που τον ζηλεύει ο Μάνος, που τον ζηλεύει η Αρετή – ανακαινίζει το παλιό της σπίτι. Σε επιπλέον βοήθεια ο Δημήτριος επιστρατεύει όλες σχεδόν τις γυναίκες του χωριού που τον θαυμάζουν και τον ακολουθούν πιστά σε ό,τι κάνει και ό,τι πει. Εν τω μεταξύ, η Αρετή, ακολουθώντας τις οδηγίες του Περίανδρου, ολοκληρώνει τη σχέση της με τον Μάνο. Παράλληλα, η Χάιδω φτάνει σε κωμικοτραγικές ακρότητες εξαιτίας της ζήλιας της, καθώς έχει ανασκαλευτεί η υποψία της παλιάς σχέσης του Τάσου με τη συμπεθέρα τους, Κανέλα. 

Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 14/2 της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Βάλια επιχειρεί να ανοίξει το παλιό της σπίτι για να το ανακαινίσει. Όμως αποδεικνύεται ότι έχει γίνει αποθήκη λαθραίων τσιγάρων και καθώς κανείς δεν υποπτεύεται τον Σταύρακα, ο Περίανδρος υποδεικνύει την Βάλια ως ένοχη και ο αστυνόμος την συλλαμβάνει. Μαζί της συλλαμβάνει ως συνεργό της και έναν άσχετο νεαρό που τη ρωτάει προς τα που είναι το δημαρχείο, γιατί απλούστατα έρχεται να πιάσει δουλειά στο δημαρχείο.

Στο πλευρό της Βάλιας σπεύδουν να την στηρίξουν δύο άντρες, ο Μάνος και ο Δημήτριος. Ο Φατσέας, προσπαθώντας να προσεγγίσει ξανά τη Σταυρούλα, δέχεται δουλειά στην υπηρεσία ανακύκλωσης του Δήμου και σαν νεόκοπος φανατίζεται με την ανακύκλωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments