Πολιτική

Νέα Δημοκρατία – ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντησή της στον Αλέξη Τσίπρα

Νέα Δημοκρατία – ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντησή της στον Αλέξη Τσίπρα
Νέα Δημοκρατία - ΣΥΡΙΖΑ: "Θυμίζουμε στον Αλέξη Τσίπρα την «απάτη» επτά μηνών διακυβέρνησης, αυτή του 2015" αναφέρει η κυβέρνηση.

Νέα Δημοκρατία – ΣΥΡΙΖΑ: Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκδήλωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, με κεντρικό σύνθημα «η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται». Στα βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κυβέρνηση απαντά με τα δικά της βίντεο, υπενθυμίζοντας σκηνές από την διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2015.

«Αφού ψάχνει μανιωδώς ο κ. Τσίπρας την «απάτη» των 7 μηνών διακυβέρνησης, θα του τη θυμίσουμε εμείς: Ιανουάριος με Ιούλιος του 2015. Στην προπαγάνδα τους απαντάμε με έργα. Δείτε το κυβερνητικό μας έργο εδώ: https://metonkyriako.gr», αναφέρει η ΝΔ.

Στο βίντεο που έχει αναρτήσει το κυβερνητικό κόμμα στο twitter, γίνεται αναφορά στον νόμο Παρασκευόπουλου, την άνοδο του κόστους δανεισμού, τη μείωση των καταθέσεων, την «υπερήφανη διαπραγμάτευση», το κλείσιμο των τραπεζών, τα capital controls, το δημοψήφισμα, που ενώ βγήκε «όχι» έγινε «ναι» και την υπογραφή τρίτου μνημονίου. «Η KOLOTOUMBA ολοκληρώνεται» αναφέρει το βίντεο.

Παράλληλα, στο δεύτερο βίντεο, με τίτλο «Το είπαμε. Το κάναμε», που έχει αναρτηθεί στον λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, γίνεται αναφορά στη μείωση του ΕΝΦΙΑ, την κατάργηση του ασύλου, την καθιέρωση του επιδόματος γέννησης 2.000 ευρώ για κάθε παιδί, την αύξηση του αφορολόγητου για 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ με 1.500 ειδικούς φρουρούς, την αναστολή του ΦΠΑ στις οικοδομές για 3 χρόνια, τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, τη λειτουργία του 112, και το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων.

«Η Ελλάδα προχωρά μπροστά», αναφέρεται στο βίντεο, που προαναγγέλλει 134 μεταρρυθμίσεις, στο πλαίσιο του εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας από το κλειστό του Παλαιού Φαλήρου παρουσίασε τη «Μαύρη Βίβλο» της επτάμηνης διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. «Μονάχα ένα μικρό δείγμα του κυνισμού των «αρίστων» που συντέλεσαν στην απάτη. Πέτυχαν μόνο μια μικρή νίκη απέναντι στην αριστερά, απέναντι στην αλήθεια. Από τότε όμως που κέρδισαν χάνουν καθημερινά μάχες διότι δεν είναι σε θέση να ανακτήσουν το κύρος της χώρας αλλά μας γυρίζουν πίσω στο κράτος της διαπλοκής, στην κοινωνική στασιμότητα, σε μια κοινωνία διακρίσεων, συντηρητικής οπισθοδρόμησης και συρρίκνωσης δικαιωμάτων» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας: ότι «αν κάτι έχει γίνει φανερό είναι ότι τίποτα καλό δεν μπορεί να περιμένει κανείς από αυτή την κυβέρνηση παρά μόνο νέα βήματα πίσω, νέα δεινά και νέα δεσμά για την κοινωνική πλειοψηφία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments