Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [22/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [22/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα Κυριακή [22/02/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα Κυριακή [22/02/20].

Κριός

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε σωστά τη μέρα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Απλά αφήστε τον έρωτα να έρθει σε εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να φορέσετε να καλά σας και να περιμένετε. Αφήστε στο σύμπαν να κάνει τα υπόλοιπα.

Ταύρος

Σήμερα ήρθε η ώρα να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στην ατζέντα σας. Ξεφορτωθείτε όλους αυτούς τους τοξικούς πρώην, τις χαμένες ευκαιρίες και τους επώδυνους συμβιβασμούς. Επικεντρωθείτε στις πραγματικές δυνατότητες και τα βράδια σας θα είναι γεμάτα με επιτυχημένα ραντεβού.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να βρείτε την ισορροπία στην πυρετώδη ζωή σας. Μείνετε σπίτι και ξεφορτωθείτε οτιδήποτε τοξικό από τη ζωή σας – ανθρώπους, συναισθήματα. Διαγράψτε τυχόν αρνητικά μηνύματα και e-mail, διαλογιστείτε, κρατήστε ημερολόγιο και καθαρίστε τα ντουλάπια σας. Το καλύτερο κομμάτι της μέρας δεν έχει έρθει ακόμη.

Καρκίνος

Κάντε κάτι υπερβολικά τολμηρό σήμερα. Μπείτε σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών και διαλέξτε κάποιο άτομο στην τύχη. Επιτρέψτε στο σύμπαν να καθορίσει την τύχη σας. Εξάλλου, η μοίρα έχει περισσότερη εμπειρία από εσάς.

Λέων

Μην αφήσετε την ζέστη της λάμψης σας να κάψει τα μπουμπούκια μιας ερωτικής προοπτικής που είναι έτοιμη να ανθίσει. Να είστε ευγενικοί με κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Επιτρέψτε του να πάρει λίγη από τη λάμψη σας, ίσα για να βγει προς τα έξω το ενδιαφέρον και το πάθος του. Αν καταπιέσετε αυτό το άτομο, θα το διώξετε.

Παρθένος

Προσέξτε μην το παρακάνετε δείχνοντας τα προτερήματά σας – και μείνετε μπουκάλα. Καλύτερα να έχετε άδικο από δίκιο. Μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τις υψηλές ηθικές σας αρχές σε βάρος της ερωτικής σας ζωής.

Ζυγός

Εκτιμήστε σωστά τα προτερήματα και τις αδυναμίες σας, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Παρά την αναποφασιστικότητά σας, αν καταφέρετε να δεσμευτείτε σε μερικούς εφικτούς στόχους για τους επόμενους μήνες, θα ανοιχτείτε σε απτές και πρακτικές επιδιώξεις… Όπως ο έρωτας.

Σκορπιός

Είστε μέσα στην ενεργητικότητα και έτοιμοι για όλα. Η φυσική σας σεξουαλικότητα δεν συγκρατείται με τίποτα. Αφήστε την ελεύθερη. Μην ανησυχείτε ότι θα επηρεαστούν αρνητικά οι ερωτικές σας πιθανότητες. Θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα εκτιμήσει όλα σας τα προσόντα.

Τοξότης

Αν θέλετε να αναζωπυρώσετε έναν παλιό έρωτα, μην εκπλαγείτε αν η γνωριμία από την αρχή και η επακόλουθη εξαφάνιση δημιουργήσουν έχθρα. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη… Μην περιμένετε και τρίτη ευκαιρία με αυτό το άτομο.

Αιγόκερως

Όλα φαίνεται να σας ενοχλούν τις τελευταίες μέρες. Σταματήστε να τα παίρνετε όλα τόσο προσωπικά! Να θυμάστε ότι δεν περιστρέφονται τα πάντα γύρω από εσάς. Αφήστε και κάποιον άλλο να δεχτεί την κριτική και εσείς διαφυλάξτε τα συναισθηματικά σας αποθέματα για τον έρωτα.

Υδροχόος

Ενδώστε στην ανθρωπιστική σας πλευρά. Συμμετάσχετε σε κάποιο πρόγραμμα που χτίζει σπίτια για τους άπορους. Εργαστείτε εθελοντικά στα συσσίτια του δήμου σας. Αργότερα μπορείτε να δωρίσετε μέχρι και το σώμα σας στην επιστήμη. Κάντε κάτι για τον συνάνθρωπό σας τώρα.

Ιχθύες

Βγείτε από το καβούκι σας. Συναντηθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχετε παρατηρήσει καν, κάποιο πρόσωπο που σας παρατηρεί όλο το πρωί. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να έρθετε σε επαφή μαζί του. Δεν χρειάζεται καν να μιλήσετε. Τα μάτια τα λένε όλα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments