Ελλάδα

Aegean πτήσεις προς Ιταλία: Δεν ακυρώνει τα δρομολόγια η εταιρεία

Aegean πτήσεις προς Ιταλία: Δεν ακυρώνει τα δρομολόγια η εταιρεία
Aegean πτήσεις προς Ιταλία: Η εταιρεία ανέφερε πως σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης θέλει να ακυρώσει το ταξίδι του προς την γειτονική Ιταλία, θα προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων.

Aegean πτήσεις προς Ιταλία: Σύμφωνα με την εταιρεία δεν τίθεται θέμα, μέχρι στιγμής ακύρωσης των πτήσεων της Aegean προς την Ιταλία, λόγω της εξάπλωσης  του κορωνοϊού στη γειτονική χώρα που έχει στοιχίζει μέχρι πρότινος τη ζωή σε πέντε ανθρώπους στη βόρεια Ιταλία. Ωστόσο η εταιρεία ανέφερε πως σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης θέλει να ακυρώσει το ταξίδι του προς την γείτονα χώρα, η Aegean θα προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων. Παράλληλα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε σημερινή της δήλωση υπογράμμισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εξετάζει ακόμα την αναστολή των ταξιδιών εντός της περιοχής του Σένγκεν.

Ύστερα από την εμφάνιση του κορωνοϊού στην Ιταλία η Ευρωπαϊκή Ένωση εκπονεί σχέδια έκτακτης ανάγκης. Ειδικότερα, όπως έχει γίνει γνωστό πέντε άνθρωποι πέθαναν στη βόρεια Ιταλία λόγω του ιού και 203 κρούσματα έχουν καταγραφεί από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, με την Ιταλία να είναι η χώρα που έχει επηρεαστεί περισσότερο εκτός Ασίας. Συγκεκριμένα ο Ευρωπαίος επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων Γιάνεζ Λέναρτσιτς σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες δήλωσε χαρακτηριστικά: “Σε ό,τι αφορά διάφορα σενάρια, όπως μια συντονισμένη αναστολή του Σένγκεν, δεν προχωράμε σε αυτό επί του παρόντος, αλλά εργαζόμαστε σε διάφορα σχέδια έκτακτης ανάγκης”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments