Ελλάδα

Mega Channel: Έκλεισε συμφωνία και με τη Super League

Mega Channel: Έκλεισε συμφωνία και με τη Super League
Mega Channel: Το μεγάλο κανάλι ενισχύει ακόμα περισσότερο το αθλητικό του πρόγραμμα.

Mega Channel: Το μεγάλο κανάλι έχει επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς δέκτες. Οι άνθρωποι του καναλιού θέλουν να κάνουν το αθλητικό τους πρόγραμμα ένα από τα δυνατά τους χαρτιά. Ήδη έχουν προβληθεί οι πρώτες αθλητικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μάλιστα η εκπομπή “Super μπάλα live” έκανε…ντεμπούτο μετά το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας.

Παράλληλα το Mega έχει πραγματοποιήσει κάποιες μεγάλες συμφωνίες σε επίπεδο αναμετάδοσης παιχνιδιών. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι θα προβάλλονται σε επανάληψη τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα. Ωστόσο το αθλητικό πρόγραμμα του Mega θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με άρωμα Super League.

Συμφωνία με την ΕΡΤ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το Mega πρόκειται να αρχίσει να μεταδίδει αγώνες της Super League. Συγκεκριμένα το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη εξασφάλισε τα διακαιώματα των ομάδων που αγωνίζονται στην ΕΡΤ.  Μιλάμε για τον Παναιτωλικό, την Ξάνθη, τον Ατρόμητο και τη Λαμία.

Η ΕΡΤ έχει βάλει όρο στη συμφωνία, προκειμένου τα παιχνίδια να μεταδίδονται μετά τις 10:30 το βράδυ, ενώ θα λαμβάνει 2,800 ευρώ συν ΦΠΑ, για κάθε αναμέτρηση.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mega έχει και τα δικαιώματα του Κυπέλλου Αγγλίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments