Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντηση με περιφερειάρχες: Στις 11 Μαρτίου για το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων

Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντηση με περιφερειάρχες: Στις 11 Μαρτίου για το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων
Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντηση με περιφερειάρχες: Στις 27 Φεβρουαρίου 2020 η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών θα έχει συνάντηση με τον κ. Θεοδωρικάκο και την Επιτροπή που έχει συγκροτηθεί για τη μεταρρύθμιση του κράτους.

Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντηση με περιφερειάρχες: Προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου, οι περιφερειάρχες της χώρας στις 11 Μαρτίου 2020 για το Πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Εξάλλου την ερχόμενη Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών (ΕΝΠΕ) θα έχει στο υπουργείο Εσωτερικών, κοινή συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο και την Επιτροπή που έχει συγκροτηθεί για τη μεταρρύθμιση του κράτους.

Ειδικότερα στη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου του διοικητικού συμβουλίου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών ο πρόεδρός της και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε τα παραπάνω. Επίσης το ΔΣ της ΕΝΠΕ αποφάσισε να προτείνει στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) τη διοργάνωση από κοινού έκτακτου συνεδρίου, στις 16 και 17 Μαρτίου για τη μεταρρύθμιση του κράτους και την αποκέντρωση. Ακόμη, αποφασίσθηκε η διοργάνωση θεματικών συνεδρίων της ΕΝΠΕ, με πρώτο, τον ερχόμενο Μάιο στην Ήπειρο για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments