Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 111: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 24/2 – Ο Μάνος ξεψαχνίζει την Μελίνα

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 111: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 24/2 – Ο Μάνος ξεψαχνίζει την Μελίνα
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 111: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (24/02/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 111: Η Μυρτώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποσπάσει πληροφορίες από τον Ντίνο ως Σβετλάνα, αλλά ο Πέτρος δεν αντέχει και επεμβαίνει. Η Δάφνη θυμώνει πολύ με το σχέδιό τους, ενώ ο μικρός Φοίβος επιμένει να μην ξεχνά τον απαγωγέα του, τον κύριο Γλίτσα. Ο Θεοχάρης με τη Μυρτώ είναι πολύ ταραγμένοι με την είδηση του χωρισμού των γονιών τους, αλλά και για το ταξίδι που ετοιμάζει ο Σωτήρης με τη Μελίνα.

Την ίδια ώρα, ο Σωτήρης πάει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη Χριστίνα και τον Βρανά, αλλά τα κάνει ακόμα χειρότερα, ενώ ο Μουρούνας φλερτάρει επίμονα τη φρεσκοχωρισμένη Μόνικα, που κλαίει για τον Βρανά. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μάνος προσπαθεί να αποκαλύψει το σχέδιο της μητέρας του, ενώ η Μελίνα, για καλή της τύχη, αποκτά έναν σύμμαχο που κανείς δεν περίμενε.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Στη βραδιά των εγκαινίων του πολυχώρου της Δάφνης, ο Αλέξης κατηγορεί τον Μουρούνα ως υπεύθυνο για την εξαφάνιση του πατέρα της Δάφνης, αλλά εκείνος το αρνείται. Η Βενετία πάει στο σπίτι του Βρανά και ζητάει εξηγήσεις γι’ αυτό που είπε ο Σωτήρης στη Χριστίνα, όταν υπόγραψε το διαζύγιο… Η ένταση, όμως, είναι μεγάλη και η καρδιά της πιέζεται. Ο Βρανάς την πάει σπίτι και εκεί βρίσκει τη Χριστίνα που, έχοντας άλλη μια ζάλη, κάνει τον Βρανά να την πάει στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, η Δάφνη και ο Αλέξης κάνουν έρωτα για πρώτη φορά μετά το χωρισμό τους, με τη Δάφνη να νιώθει περίεργα με αυτό, ενώ η Μυρτώ με τον Πέτρο στήνουν παγίδα για να πιάσουν τον Ντίνο, αλλά τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, το σχέδιο της επένδυσης ολοκληρώνεται, η Μελίνα είναι τρισευτυχισμένη, αλλά η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments