Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [24/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [24/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (24/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (24/02/20).  Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Μόλις χθες σχηματίστηκε η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, όπου παραμένει και σήμερα. Το φεγγάρι συναντάται σήμερα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Όλα εξελίσσονται και προχωρούν με έναν πιο εσωτερικό τρόπο… Από πλευράς σας, αρκεί μόνο να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων! Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια θέση με τους Άρη, Δία, Πλούτωνα και Κρόνο, την πολυαστρία του Αιγόκερω. Έχετε συνηθίσει τον ρυθμό τους και έχετε συντονιστεί με όσα αναμένονται… Χαρείτε τη σημερινή μέρα.

Τη Δευτέρα θα ξεκινήσετε τη μέρα με καλύτερη διάθεση και επιθυμία να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Θα έχετε την τάση να σκέφτεστε πιο αισιόδοξα για το μέλλον σας και αυτό γίνεται μάλλον για συγκεκριμένο λόγο. Η αισιόδοξή σας διάθεση θα σας κάνει πιο άνετους στην επικοινωνία με φίλους, συναδέλφους ή συγγενείς. Σήμερα μπορεί να είστε δέκτες μιας πρόκλησης, με σκοπό να εμπλακείτε σε μια σύγκρουση παίρνοντας θέση. Σε μια τέτοια περίπτωση, να είστε πολύ προσεκτικοί επειδή η κατάσταση θα είναι αρκετά ευαίσθητη.

Σήμερα μην βιαστείτε να δεσμευτείτε σε κάτι, να δώσετε ή να ζητήσετε χρήματα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν τη δική τους ατομική εξέλιξη, που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εις βάρος σας. Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε προσβεβλημένοι ή απογοητευμένοι από τα λόγια ή τις ενέργειες ενός νεαρού άνδρα. Η σχέση σας με μια γυναίκα στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου θα εγείρει παρεξηγήσεις και αμφιβολίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Τη Δευτέρα θα χαρείτε με διάφορα ευχάριστα νέα. Κάποια μπορεί να σχετίζονται με χρήματα, άλλα με μια επερχόμενη αλλαγή ή την ευκαιρία για μια προσωπική αλλαγή. Μην υποβαθμίσετε τη σημασία οποιουδήποτε γεγονότος ή συνομιλίας σήμερα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Δευτέρα είναι καλή ημέρα για ταξίδια, που θα έχουν σχέση με οργάνωση ή ολοκλήρωση σημαντικών επαγγελματικών ή προσωπικών υποθέσεων. Σήμερα μπορεί να μιλήσετε με μια γυναίκα για την εκπαίδευσή σας, την καριέρα ή την εργασία σας. Οι νεαρές γυναίκες θα έχουν μια ευνοϊκή μέρα, για την ανάπτυξη επαφών με άτομα από διάφορα μέρη που θα αποβούν σημαντικές για το μέλλον τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Τη Δευτέρα επιλέξτε σωστά πληροφορίες ή προτάσεις και εστιάστε σε κάθε μία ανάλογα με τη σημασία τους. Σήμερα θα λάβετε σημαντικά νέα, σχετικά με κάποιον συγγενή ή φίλο στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Οι νέες επαφές που θα κάνετε σήμερα, θα εξελιχθούν με ενδιαφέροντα τρόπο στο εγγύς μέλλον.

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα μην βιαστείτε να απαντήσετε ή να μιλήσετε, πριν λάβετε υπόψη τα λόγια και τις ενέργειές σας. Θα σας είναι δύσκολο να μιλήσετε ή να καταλάβετε τις ενέργειες των νεότερων ανθρώπων, που πιστεύετε ότι κάνουν σοβαρά λάθη στη ζωή τους. Σήμερα είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας, καθώς θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε από τους άλλους ανθρώπους.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments