Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Μπόνους μέσω Δώνη στο συμβόλαιο του νεαρού

Γιάννης Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Μπόνους μέσω Δώνη στο συμβόλαιο του νεαρού
Γιάννης Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Ο 21χρονος μέσος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του "Τριφυλλιού" με τον σύλλογο πριν λίγο καιρό να τον ανανεώνει και τον Γιώργο Δώνη να απαιτεί να του δοθούν έξτρα μπόνους επίτευξης στόχων.

Γιάννης Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Τάσος Χατζηγιοβάννης και Γιάννης Μπουζούκης είναι αναμφίβολα δύο περιουσιακά στοιχεία που οι “Πράσινοι” από τη πρώτη στιγμή έχουν δείξει τη προσοχή που χρειάζονται. Η επένδυση του συλλόγου στο πρόσωπο των δύο ποδοσφαιριστών ήρθε με την ανανέωση των συμβολαίων τους πριν λίγους μήνες, με τον πρώτο μάλιστα να καρπώνεται σχεδόν όλες τις οικονομικές του απαιτήσεις πετυχαίνοντας το κατάλληλο χρονικό σημείο, με τη διοίκηση του “Τριφυλλιού” να είναι γενναιόδωρη μαζί του.

Αντιθέτως με τον Χατζηγιοβάννη, ο έτερος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού υπέγραψε νωρίτερα συμβόλαιο, όταν τεχνικός διευθυντής των “Πράσινων” ήταν ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος άσκησε ομολογουμένως σκληρή οικονομική πολιτική. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sdna.gr ο 21χρονος μεσοεπιθετικός επέκτεινε τη συνεργασία του με το “Τριφύλλι” χωρίς να βάλει στο συμβόλαιο του προσωπικούς όρους και μπόνους επίτευξης στόχων.

Ωστόσο με την οικονομική πολιτική του συλλόγου να αλλάζει με την έλευση του Τσάβι Ρόκα, ο προπονητής του “Τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης κίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες να αποκατασταθεί η “αδικία” και ο σύλλογος να τοποθετήσει στο υπάρχον συμβόλαιο μπόνους συμμετοχών στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο ωστόσο η είδηση τώρα βγήκε στην επιφάνεια, τονίζοντας με ακόμη έναν τρόπο πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού χαίρει της απόλυτης στήριξης των ποδοσφαιριστών των “Πράσινων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments