Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο Ουσεϊνού Μπα: Στο “μάτι” σκάουτερς οι δύο “Ερυθρόλευκοι”

Ρούμπεν Σεμέδο Ουσεϊνού Μπα: Στο “μάτι” σκάουτερς οι δύο “Ερυθρόλευκοι”
Ρούμπεν Σεμέδο Ουσεϊνού Μπα: Όλο και περισσότεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ρίχνουν το βλέμμα τους στην αγωνιστική εξέλιξη του κεντρικού αμυντικού δίδυμου του Ολυμπιακού.

Ρούμπεν Σεμέδο Ουσεϊνού Μπα: Λύση στα μετόπισθεν φαίνεται πως έχει βρει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός το τελευταίο διάστημα έχει καταλήξει στη χρησιμοποίηση των Μπα και Σεμέδο, με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό να ταιριάζει απόλυτα με τα στοιχεία του έμπειρου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού. Το παραπάνω αμυντικό δίδυμο τη περασμένη Κυριακή τα πήγε περίφημα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, περιορίζοντας κατά πολύ τους κινδύνους μπροστά από την εστία του τερματοφύλακα των “Ερυθρόλευκων”, Ζοζέ Σα.

Σεμέδο και Μπα εμπνέουν σιγουριά με τις τοποθετήσεις τους τόσο χαμηλά όσο και στο ψηλό παιχνίδι, με τον Μαρτίνς να τους ξεχωρίζει έναντι των υπόλοιπων λύσεων που έχει για τα μετόπισθεν. Το αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολλάκις αντικείμενο συζητήσεων, με σκάουτερς μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων να συρρέουν στην Ελλάδα προκειμένου να απαθανατίσουν από κοντά τις προσπάθειές τους.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, στο πρόσφατο παιχνίδι της Τούμπας, τα επίσημα του γηπέδου γέμισαν από σκάουτερς που επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τσεκάρουν τις επιδόσεις των δύο ποδοσφαιριστών. Έκπληξη στους περισσότερους αποτέλεσε η εξέλιξη του Μπα, με τον Σενεγαλέζο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μπαίνει δυνατά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και ταυτόχρονα στις λίστες ομάδων των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.Όσον αφορά τη περίπτωση του Σεμέδο είναι γνωστή, με πολλούς είναι βέβαιοι πως ο Πορτογάλος το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό πηγαίνοντας στο επόμενο βήμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments