Αθλητισμός

Χρήστος Δώνης Παναθηναϊκός: Σήμερα η πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του

Χρήστος Δώνης Παναθηναϊκός: Σήμερα η πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του
Χρήστος Δώνης Παναθηναϊκός: Σημαντική μέρα η σημερινή για τον 25χρονο παίκτη του Παναθηναϊκού.

Χρήστος Δώνης Παναθηναϊκός: Μέσα στη μέρα θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός στον Χρήστο Δώνη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν. Οι «πράσινοι» αναμένεται να προσφέρουν στον 25χρονο μέσο αύξηση αποδοχών, ενώ η στιγμή που προσεγγίζεται ο ποδοσφαιριστής συνδέεται από κάποιους και με την πρόσφατη αναταραχή στις σχέσεις του συλλόγου με τον πατέρα του, Γιώργο, αφού σε περίπτωση ανανέωσης του παίκτη θα γίνει ένα βήμα για να πέσουν οι εντάσεις.

Φυσικά η περίπτωση του Χρήστου Δώνη μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο παίκτης, παρότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του τη φετινή σεζόν, έχει δεχτεί έντονη κριτική. Το γεγονός ότι είναι γιος του προπονητή, Γιώργου Δώνη, τον έχει βάλει πολλές φορές στο στόχαστρο. Αρκετοί μάλιστα τον έχουν κατηγορήσει για ευνοϊκή μεταχείριση. Ο ίδιος κλείνει τα αυτιά του και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά δίνοντας απαντήσεις μόνο εντός αγωνιστικού χώρου αποδεικνύοντας με κάθε τρόπο πόσο αγαπάει την ομάδα.

Προβλέψεις για το τι θα απαντήσει ο μέσος του “τριφυλλιού’ δεν μπορούν να γίνουν με ασφάλεια. Πάντως οι πιθανότητες να αποχωρήσει δείχνουν να είναι περισσότερες από το να παραμείνει, καθώς μετά την αλλαγή ατζέντη (επέλεξε τον Κάρλος Γκονσάλβες, που εκπροσωπεί και τον Ζέκα) έχει «ψαχτεί» για το εξωτερικό και λέγεται πως ήδη υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για να τον πάρουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι. Στα υπόλοιπα μεταγραφικά της ομάδας, ο Γιώργος Βαγιαννίδης ζήτησε μικρή παράταση για την τελική απάντησή του. Με τον νεαρό μπακ-χαφ ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για να ανανεώσει το συμβόλαιο του 18χρονου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments