Ελλάδα

Αγρίνιο ληστεία: 17χρονος μαχαίρωσε και έκλεψε 30χρονο

Αγρίνιο ληστεία: 17χρονος μαχαίρωσε και έκλεψε 30χρονο
Αγρίνιο ληστεία: Δεν έχει τέλος η εγκληματικότητα στην επαρχεία με τελευταίο χρονικά θύμα στην Αιτωλοακαρνανία να είναι ένας 30χρονος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Αγρίνιο ληστεία: Τα κρούσματα βίας και ληστειών στην επαρχεία αυξάνονται με μεγάλη ταχύτητα, καθώς καθημερινά όλο και περισσότερα συμβάντα έρχονται στο φως μέσω του αστυνομικού ρεπορτάζ. Το περασμένο Σάββατο οι κάτοικοι του Αγρινίου συγκλονίστηκαν, καθώς όπως έγινε γνωστό 30χρονος δέχθηκε επίθεση από 17χρονο μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με τον δεύτερο να μπαίνει στον χώρο προκειμένου να πραγματοποιήσει ληστεία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του agrinionews.gr ο 17χρονος που συνελήφθη στο το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο κατηγορείται για κλοπή, παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Κατά το δημοσίευμα, ο ανήλικος φέρεται να μετέβη στο σπίτι του 30χρονου όπου με την χρήση μαχαιριού του προκάλεσε εκδορά στο μάτι και κατά την αποχώρησή του έκλεψε δύο κράνη.

Στο σημείο λίγο μετά έσπευσε το ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε τον 30χρονο στο νοσοκομείο της πόλης προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για την επούλωση του τραύματος στο μάτι. Για το σοβαρό αυτό επεισόδιο στο σημείο μεταφέρθηκαν άμεσα και οι αστυνομικές δυνάμεις του Τμήματος Αγρινίου, οι οποίες εν συνεχεία σχημάτισαν τη δικογραφία με τον 17χρονο να αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Το περιστατικό έχει συγκλονίσει τη κλειστή κοινωνία του Αγρινίου, με τους κατοίκους να βλέπουν την εγκληματικότητα στη περιοχή να ανεβαίνει διαρκώς και να τους απειλεί καθημερινά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments