Ελλάδα

ΑΣΟΕΕ επεισόδια: Ένταση έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο – Κλειστή η Πατησίων

ΑΣΟΕΕ επεισόδια: Ένταση έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο – Κλειστή η Πατησίων
ΑΣΟΕΕ επεισόδια: Μια ομάδα διαδηλωτών βρίσκεται έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και έχει κλείσει τη λεωφόρο Πατησίων.

ΑΣΟΕΕ επεισόδια: Ένταση επικρατεί έξω από το κτήριο του Οικονομικού Πανεπιστήμιου καθώς μια ομάδα περίπου 100 άτομα έχουν βγει έξω από τον χώρο και έχουν κλείσει την Πατησίων. Οι συγκεντρωμένοι έχουν πετάξει διάφορα αντικείμενα στον δρόμο ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις. Όλα αυτά λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τον αστυνομικό που έβγαλε το όπλο του.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντός του χώρου της ΑΣΟΕΕ εισήλθαν λίγα λεπτά μετά τις 17:00 το απόγευμα οι δυνάμεις των ΜΑΤ. Προηγήθηκαν επεισόδια από αντιεξουσιαστές και πετροπόλεμο έξω από τη σχολή στην Πατησίων που παραμένει κλειστή.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες δέχτηκαν “βροχή” από πέτρες που εκτόξευσαν εναντίον τους οι συγκεντρωμένοι. Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους απάντησαν με χημικά.

Αρχικά η κυκλοφορία είχε κλείσει στο ρεύμα προς Πατήσια, από την Αλεξάνδρας μέχρι την Μαυρομματαίων.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά τις 16:30 το απόγευμα, έκλεισε και το ρεύμα προς Ομόνοια επειδή οι συγκεντρωμένοι κουκουλοφόροι πετούσαν ανεξέλεγκτα πέτρες, ακόμη και σε ανθρώπους που περίμεναν απέναντι σε στάση λεωφορείων και τρόλεϊ.

Προσαγωγές

Περίπου στις 17:30 το απόγευμα οι δυνάμεις της αστυνομίας αποχώρησαν από την ΑΣΟΕΕ και σχεδόν ταυτόχρονα άνοιξε το ρεύμα κυκλοφορίας της Πατησίων προς Ομόνοια.

Έπειτα από λίγα λεπτά δόθηκε στην κίνηση και το τμήμα της Πατησίων μπροστά από τη σχολή που παρέμενε, επίσης, κλειστό. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί προχώρησαν συνολικά σε πέντε προσαγωγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments