Ελλάδα

Καμένα Βούρλα νεκρός: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε αποθήκη

Καμένα Βούρλα νεκρός: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε αποθήκη
Καμένα Βούρλα νεκρός: Η αστυνομία εντόπισε το πτώμα τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από πολύωρη αναζήτηση μετά από καταγγελία από την οικογένειά του.

Καμένα Βούρλα νεκρός: Ένας 55χρονος εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης μέσα στην αποθήκη όπου έμενε τον τελευταίο καιρό στον Άγιο Σεραφείμ του Δήμου Καμένων Βούρλων. Οι αρχές έγιναν μάρτυρες της αποτρόπαιας εικόνας με το πτώμα να φέρει αίμα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiareport.gr, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από κοντινό του πρόσωπο, ενώ η οικογένειά του τον αναζητούσε για ώρες μιας και εκείνος δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Αμέσως οι αστυνομικές αρχές της περιοχής ξεκίνησαν την αναζήτηση του 55χρονου, βρίσκοντας τα ίχνη του σε μια αποθήκη όπου όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο ίδιος επισκεπτόταν και διέμενε τον τελευταίο καιρό.

Το θύμα είχε αίματα στο πρόσωπο και διερευνάται εάν ο θάνατός του προήλθε από μοιραία πτώση ή εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η αστυνομία απέκλεισε το χώρο από την πρώτη στιγμή και στο σημείο έσπευσε το εγκληματολογικό και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του πτώματος.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, καθώς δεν αποκλείεται ο 55χρονος να έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας από αγνώστους. Άλλο σενάριο θέλει τον ίδιο να αυτοκτόνησε προκαλώντας πολλαπλά τραύματα στον εαυτό του. Η νεκροψία η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, με την οικογένειά του να περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments