Ελλάδα

Συνέδριο ΓΣΕΕ Καβούρι: Φρούριο η περιοχή – Παρών ο πρωθυπουργός

Συνέδριο ΓΣΕΕ Καβούρι: Φρούριο η περιοχή – Παρών ο πρωθυπουργός
Συνέδριο ΓΣΕΕ: Στο ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι διεξάγεται σήμερα το συνέδριο της ΓΣΕΕ, για την εκλογή των οργάνων της διοίκησης.

Συνέδριο ΓΣΕΕ: Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ήδη από χθες το βράδυ, ξεκινά στο ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ. Διμοιρίες των ΜΑΤ διανυκτέρευσαν έξω από το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε αστυνομικό «κλοιό», για να διασφαλιστεί η διεξαγωγή του συνεδρίου. Όλοι οι δρόμοι γύρω από το ξενοδοχείο είναι αποκλεισμένες ενώ η πρόσβαση στο ξενοδοχείο απαγορεύεται ακόμη και σε δημοσιογράφους. Στο Καβούρι έφτασαν νωρίτερα με λεωφορεία μέλη του ΠΑΜΕ: Αυτή την ώρα βρίσκονται πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις και με πανό και συνθήματα ζητούν να τους επιτραπεί η πρόσβαση στο συνέδριο.

Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για το συνέδριο αναφέρει χαρακτηριστικά:

Σε εφαρμογή δικαστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, που διόρισε Προσωρινή Διοίκηση στη ΓΣΕΕ με εντολή εκλογών εντός εξαμήνου, μετά τη βίαιη διάλυση των συνεδρίων σε Καλαμάτα και Ρόδο από τους τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ, συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή και αποφάσισε ότι: Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί το 37ο εκλογικό Συνέδριο της Συνομοσπονδίας, στο ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» του ομίλου Διβάνη, στο Καβούρι Αττικής. Στο Συνέδριο έχουν κληθεί να παρευρεθούν και να χαιρετήσουν ο πρωθυπουργός και πολιτικοί αρχηγοί. Το 37ο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. θα γίνει, τηρουμένων όλων των νόμιμων διαδικασιών. Η διεξαγωγή του συνιστά απαίτηση και δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι, η Συνομοσπονδία με ευθύνη της πλειοψηφίας και του ΠΑΜΕ προσπάθησε ανεπιτυχώς να πραγματοποιήσει συνέδριο σε Καλαμάτα και Ρόδο το 2019 με τις παρατάξεις κυρίως του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΚΕ να αλληλοκατηγορούνται για συνέδρους «μαϊμού», ενώ και οι δύο παρατάξεις κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να αφαιρέσουν κρίσιμες έδρες κυρίως από τις παρατάξεις της αριστεράς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments