Διεθνή

Κορωνοϊός Diamond Princess: Θετικοί στον ιό δύο Σέρβοι, μέλη του πληρώματος

Κορωνοϊός Diamond Princess: Θετικοί στον ιό δύο Σέρβοι, μέλη του πληρώματος
Κορωνοϊός Diamond Princess: Το σερβικό υπουργείο Εξωτερικών έκανε λόγο για δύο άνδρες 29 και 30 ετών, ενώ αναμένεται να οριστεί το νοσοκομείο όπου θα νοσηλευτούν.

Κορωνοϊός Diamond Princess: Σύμφωνα με ανακοίνωση του το σερβικού υπουργείου Εξωτερικών, δύο υπήκοοι της Σερβίας, οι οποίοι ανήκουν στο πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν του υπουργείου, πρόκειται για δύο άνδρες, 29 και 30 ετών. Παράλληλα η πρεσβεία της Σερβίας στην Ιαπωνία βρίσκεται σε τηλεφωνική επαφή μαζί τους και αναμένεται να οριστεί το νοσοκομείο όπου θα νοσηλευτούν. Σημειώνεται ότι στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess βρίσκονται συνολικά 11 άτομα, μέλη του πληρώματος.

Επιπλέον νωρίτερα γνωστοποιήθηκε ο θάνατος ενός τέταρτου ατόμου από τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess, το οποίο παραμένει αγκυροβολημένο στη Γιοκοχάμα, ο όποιος υπέκυψε μετά τη μόλυνσή του από τον κορωνοϊό, όπως μετέδωσε η ιαπωνική δημόσια τηλεόραση NHK . Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, πάνω από 80 ετών, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο.

Παράλληλα οι αρχές της Ιαπωνίας δέχονται ολοένα πιο έντονες επικρίσεις για τον τρόπο που χειρίστηκαν την κρίση του κρουαζιερόπλοιου της αμερικανικής ναυτιλιακής εταιρείας Carnival Corp, καθώς παρά τα υποτιθέμενα μέτρα καραντίνας πάνω στο σκάφος, εκατοντάδες επιβάτες μολύνθηκαν. Ο αριθμός των ασθενών εξάλλου αυξάνεται στην Ιαπωνία, με την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε να αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα για την καταπολέμηση της επιδημίας αργότερα σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments