Πολιτική

Προανακριτική Novartis: Στη ΓΑΔΑ η “Αικατερίνη Κελέση” – Καταθέτει με αλλοίωση φωνής και χωρίς εικόνα

Προανακριτική Novartis: Στη ΓΑΔΑ η “Αικατερίνη Κελέση” – Καταθέτει με αλλοίωση φωνής και χωρίς εικόνα
Προανακριτική Novartis: Η “Κελέση” καταθέτει μόνο με ηχητικά μέσα και με αλλοίωση φωνής

Στις 18:00 το απόγευμα, όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί, καταθέτει η δεύτερη προστατευόμενη μάρτυρας, με το κωδικό όνομα “Αικατερίνη Κελέση”. Η κατάθεση γίνεται ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά πιθανή εμπλοκή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στην υπόθεση της Novartis.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάθεση γίνεται όπως έγινε και αυτή του έτερου προστατευόμενου μάρτυρα, “Μάξιμου Σαράφη”, χθες, Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές είναι καθισμένοι σε τραπέζι συνεδριάσεων, το οποίο βρίσκεται σε μία πολύ μικρή αίθουσα, διαφορετική από τον χώρο που βρίσκεται ο προστατευόμενος μάρτυρας.

Η “Κελέση” καταθέτει μόνο με ηχητικά μέσα μετάδοσης και με αλλοίωση της φωνής της, χωρίς εικόνα.

“Μαραθώνιος”

Επί 8 ώρες ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» απαντούσε στις ερωτήσεις του κλιμακίου της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης στη ΓΑΔΑ. Η κατάθεση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» που προσήλθε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, υπό άκρα μυστικότητα και με όλα τα μέτρα προστασίας, κατέθεσε με ηχητικά μέσα αλλοίωσης της φωνής του, ευρισκόμενος σε άλλον όροφο και χώρο από αυτόν που βρίσκονταν ο πρόεδρος Ιωάννης Μπούγας και τα τρία μέλη της προκαταρκτικής Επιτροπής Θανάσης Πλεύρης (NΔ), Σπύρος Λάππας (ΣΥΡΙΖΑ), Βασίλης Κεγκέρογλου (Κίνημα Αλλαγής).

Νέα δήλωση του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης

«Άξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του και προφανής η ανέντιμη πολιτική εκμετάλλευση από διεφθαρμένους διαπλεκόμενους παρανοϊκούς που θα σπεύσουν να υιοθετήσουν τα μεγάλα ψεύδη του» αναφέρει σε δήλωσή του για τον Σαμπύ Μιωνή, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Κατέρρευσε η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου σκανδάλου της Novartis. Επιστρατεύουν λοιπόν τώρα και τον κ. Μιωνή γνωστό από την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ» προσθέτει ο κ. Παπαγγελόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments