Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλο διπλό για Σίτι – Έκανε την έκπληξη η Λιόν

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλο διπλό για Σίτι – Έκανε την έκπληξη η Λιόν
Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ρεάλ προηγήθηκε αλλά η Σίτι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, την ώρα που η Λιόν έπαιρνε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Γιουβέντους στη Γαλλία.

Τσάμπιονς Λιγκ: Τρομερές αναμετρήσεις και σήμερα για την κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Σίτι στο “Μπερναμπέου” με τον αέρα της “βασίλισσας”. Αυτό τον αέρα της τον πήρε απότομα η Σίτι, η οποία κατάφερε να φύγει με το διπλό και να πάρει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στους 8. Ο Ίσκο βρήκε δίχτυα στο 60′ και εκεί που φαινόταν ότι η Ρεάλ τα καταφέρνει για άλλη μια φορά στην αγαπημένη της διοργάνωση, η Σίτι με δύο γκολ σε 6 λεπτά (77′ Ζεσούς, 83′ Ντε Μπρόινε) γκρέμισε τα όνειρα των Μαδριλένων.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Λιόν έκανε τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στη Γιουβέντους νικώντας τη με 1-0! Η Λιόν σκόραρε με τον Τουσάρ στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό. Πολλοί θα πίστευαν ότι η Γιουβέντους θα καταφέρει να βρει ένα γκολ μέσα στο υπόλοιπο παιχνίδι για να σώσει την κατάσταση, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Έτσι η Λιόν πήρε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και το σημαντικότερο είναι ότι κράτησε τη Γιουβέντους χωρίς εκτός έδρας γκολ. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό, αφού όπως και να έχει το σκορ είναι ρευστό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments