Ελλάδα

Πάτρα ATM: Άγνωστοι ανατίναξαν μηχάνημα σε σούπερ μάρκετ

Πάτρα ATM: Άγνωστοι ανατίναξαν μηχάνημα σε σούπερ μάρκετ
Πάτρα ATM: Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 3 π.μ. σε μηχάνημα πρόσοψης σούπερ μάρκετ που βρισκόταν επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Πάτρα ATM: Μια ακόμη ανατίναξη μηχανήματος αυτόματης ανάληψης μετρητών συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης, 26 Φεβρουαρίου, περίπου στις 3 π.μ. το οποίο βρισκόταν στην πρόσοψη ενός σούπερ μάρκετ που βρισκόταν επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα. Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες αποπειράθηκαν να ανατινάξουν το μηχάνημα με γκαζάκια, ωστόσο για άγνωστους  λόγους τα γκαζάκια δεν εξερράγησαν. Από το συμβάν όμως σημειώθηκε μικρή εστία πυρκαγιάς όπως μετέδωσε το patrastimes.gr., για αυτό το λόγο αμέσως κλήθηκαν η πυροσβεστική και η αστυνομία. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Παράλληλα ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στη Θεσσαλονίκη στις 11 Φεβρουαρίου 2020 όταν  στο στόχαστρο άγνωστων δραστών βρέθηκαν δύο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών Συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα ανατίναξαν ΑΤΜ, τα οποία βρίσκονται στην είσοδο τραπεζικού υποκαταστήματος, στην οδό 17ης Νοεμβρίου, στην Πυλαία. Έπειτα αφού οι δράστες προκάλεσαν την έκρηξη, κατάφεραν να παραβιάσουν το περίβλημα του μηχανήματος και να εισέλθουν στην τράπεζα, με αποτέλεσμα να αποσπάσουν ένα χρηματικό ποσό και ύστερα να επιβιβαστούν άμεσα σε ένα σκούρο όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments