Διεθνή

Ευρωπαϊκή Ένωση για κορωνοϊό: Άμεσος συντονισμός για να αποφευχθεί η εξάπλωση του φονικού ιού

Ευρωπαϊκή Ένωση για κορωνοϊό: Άμεσος συντονισμός για να αποφευχθεί η εξάπλωση του φονικού ιού
Ευρωπαϊκή Ένωση για κορωνοϊό: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε από τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εξετάσουν τα σχέδια για την αντιμετώπιση πανδημίας λόγω της εξάπλωσης του φονικού ιού.
Ευρωπαϊκή Ένωση για κορωνοϊό: Η Ευρωπαία επίτροπος αρμόδια για την υγεία Στέλλα Κυριακίδου δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται στη φάση της ανάσχεσης της διάδοσης του  φονικού ιού Covid-19, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους μέχρι και σήμερα, προσθέτοντας ότι η Ευρώπη δεν πρέπει να παραδοθεί στον πανικό και θα πρέπει να είναι προσεκτική ως προς την παραπληροφόρηση για τον ιό. Ειδικότερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε από τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εξετάσουν τα σχέδια για την αντιμετώπιση πανδημίας λόγω της εξάπλωσης του ιού Covid-19.

Σημειώνεται πως όλες οι χώρες μέλη καλούνται να ενημερώσουν τις ευρωπαϊκές αρχές για τα σχέδια ετοιμότητας για το ιό. Παράλληλα, η Ευρωπαία επίτροπος δήλωσε ότι αποκλίνουσες προσεγγίσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση του ιού πρέπει να αποφευχθούν. Η Στέλλα Κυριακίδου δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκδώσει πληροφορίες προς όσους ταξιδεύουν εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση της διάδοσης του ιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments