Video

Christina Aguilera: Η συγκινητική ερμηνεία της προς τιμήν του Kobe Bryant

Christina Aguilera: Η συγκινητική ερμηνεία της προς τιμήν του Kobe Bryant
Christina Aguilera: Με δυσκολία συγκρατούνταν τα δάκρυα από τους παρόντες.

Christina Aguilera: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το θρύλο του NBA Kobe Bryant και την κόρη του Gianna, δίνοντας το «παρών» στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη τους χθες στο Staples Center του Λος Άντζελες. Στην τελετή μίλησε χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η χήρα του μπασκετμπολίστα Vanessa, ο Michael Jordan ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως «μαζί του πέθανε ένα κομμάτι του εαυτού του», ενώ στη σκηνή ανέβηκαν η Beyonce, η Alicia Keys και η Christina Aguilera για να τον τιμήσουν η κάθε μία με το δικό της τρόπο.

Η Vanessa Bryant με τις κόρες της βρέθηκαν στο στάδιο δίνοντας έναν συγκινητικό λόγο και στο πλευρό της ήταν πάντα η Beyonce, η οποία αργότερα ερμήνευσε τραγούδια προς τιμή του. Η χήρα του μπασκετμπολίστα με δάκρυα στα μάτια σηκώθηκε στη σκηνή μαζί με τις κόρες της και είπε: «Η Gianna είναι μια γλυκιά κι ευγενική ψυχή. Πάντα σκεφτόταν τους άλλους. Ήταν κορίτσι του μπαμπά και ξέρω ότι αγαπούσε τη μαμά της.

Ήταν μία από τις καλύτερες φίλες μου. Δεν θα μπορέσουμε να τη δούμε να πηγαίνει στο λύκειο μαζί με τη Natalia, δεν είχαμε την ευκαιρία να την μάθουμε να οδηγεί. Δεν θα μπορέσω να της πω πόσο εκθαμβωτική είναι την ημέρα του γάμου της. Δεν θα δω ποτέ το κοριτσάκι μου να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, να χoρέψει με τον πατέρα της και να κάνει τα δικά της παιδιά».

Μιλώντας για τον αδικοχαμένο σύζυγό της είπε πως «ήταν ο πιο καλός σύζυγος. Ο Kobe με αγαπούσε περισσότερο από όσο μπορώ να περιγράψω με λέξεις. Δεν ξέρω πως μου αξίζε ένας άντρας που με αγαπούσε τόσο όσο ο Kobe».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments