Lifestyle

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ανέβασε σπάνια φωτογραφία με τον 19χρονο γιο του

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ανέβασε σπάνια φωτογραφία με τον 19χρονο γιο του
Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 29χρονο Μανώλη και τον 19χρονο Διαμαντή.

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο ηθοποιός την παρούσα τηλεοπτική χρονιά πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ και κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο γνωστός ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός στα social media και έχει αναπτύξει μια πολύ καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Παρτσαλάκης δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διάφορες στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Αυτή τη φορά, ανήρτησε μια φωτογραφία με τον μικρότερο γιο του Διαμαντή.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 29χρονο Μανώλη και τον 19χρονο Διαμαντή, οι οποίοι είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του. Δείτε την παρακάτω φωτογραφία που ποζάρει μπαμπάς και γιος.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης γεννήθηκε στα Καλουδιανά Κισσάμου στα Χανιά το 1951. Αποφοίτησε το 1973 από τη δραματική σχολή του Πέλλου Κατσέλη. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του εργάστηκε στο θέατρο ενώ έκανε και κάποιες εμφανίσεις στον κινηματογράφο. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διάφορες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές του είναι η κωμική σειρά Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή όπου υποδυόταν τον Μάκη. Μετά την επιτυχία της σειράς ακολούθησαν διάφορες κωμικές σειρές όπως Θα σε δω στο πλοίο, Miss Νταίζη, Ελλάς το μεγαλείο σου, Έρωτας με επιδότηση Ο.Γ.Α. και Μου το κρατάς μανιάτικό.

Από το 2017 μέχρι το 2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή δραματική σειρά Το Τατουάζ. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά 8 Λέξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments