Video

Κορωνοϊός Ελλάδα: Νέο σποτ για τον ιό – «Δεν φοβόμαστε, ενημερωνόμαστε»

Κορωνοϊός Ελλάδα: Νέο σποτ για τον ιό – «Δεν φοβόμαστε, ενημερωνόμαστε»
Κορωνοϊός Ελλάδα: Η Ελληνική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα ένα σποτάκι για την αντιμετώπιση του ιού στη χώρα μας.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Τις τελευταίες 48 ώρες ο ιός έχει έρθει στη χώρα μας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα. Δυο στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Αθήνα. Ο Κορωνοϊός έφτασε στην Ελλάδα από την γειτονική Ιταλία. Οι δυο γυναίκες που φέρουν τον ιό είχαν επιστρέψει από την Ιταλία, ενώ το τρίτο κρούσμα είναι το παιδί της γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη.

Οι αρχές γνώριζαν ότι είναι θέμα χρόνου να έχουμε κρούσματα στην Ελλάδα και έχουν πάρει τα μέτρα τους. Η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο σποτ διάρκειας 31 δευτερολέπτων που αναφέρεται στο γεγονός ότι το 85% όσων νοσούν από τον κορωνοϊό εμφανίζουν ήπια συμπτώματα. Περισσότερο ευάλωτοι είναι ηλικιωμένοι και άτομα με υποκείμενα νοσήματα.

Την ίδια ώρα προτρέπει όσους εμφανίζουν συμπτώματα και έχουν ταξιδέψει πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή (Κίνα, Ιταλία κ.λπ.) να μην προσέρχονται μόνοι τους στο νοσοκομείο αλλά να καλούν τον γιατρό τους ή τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και να παραμένουν σπίτι τους, ώστε να μην κολλήσουν κι άλλους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο eody.gov.gr.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments