Video

Μάρθα Καραγιάννη υγεία: Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση – Τι δήλωσε ο γιατρός της

Μάρθα Καραγιάννη υγεία: Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση – Τι δήλωσε ο γιατρός της
Μάρθα Καραγιάννη υγεία: Η σπουδαία ηθοποιός υπεβλήθη σε επέμβαση στη χολή με τον προσωπικό της γιατρό να αναφέρει σε δηλώσεις του πως σε ένα μήνα είναι προγραμματισμένο ακόμη ένα χειρουργείο.

Μάρθα Καραγιάννη υγεία: Ο γιατρός Χρήστος Τσαπαρλής δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως η ηθοποιός θα υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση σε περίπου ένα μήνα. Όπως αποκάλυψε, το επόμενο 48ωρο θα βγει από το νοσοκομείο και γι’ αυτό το λόγο δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην κηδεία του Κώστα Βουτσά.

 Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μεταφερθεί, πριν μερικές ημέρες, στο νοσοκομείο με πυρετό και οξύ πόνο στην κοιλιακή χώρα συμπτώματα τα οποία την θορύβησαν. Αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις οι θεράποντες ιατροί της διέγνωσαν πως πάσχει από χοληοκυστίτιδα. Πρόκειται για συνήθη φλεγμονοειδή πάθηση η οποία αντιμετωπίζεται τόσο φαρμακευτικά όσο και επεμβατικά.Η θεραπευτική οδός που ακολουθείται για την αντιμετώπισή της εξαρτάται από την κλινική εικόνα του ασθενή και την ύπαρξη ή όχι πέτρας στην χοληοδόχο κύστη.
Η αλήθεια είναι, πάντως, πως τα συμπτώματα της χοληοκυστίτιδας χαρακτηρίζονται από ξαφνική έναρξη, έντονο πόνο στην κοιλιά ενώ συχνά προκαλούνται και εμετοί φέρνοντας τον ασθενή σε μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση.Παρόλα αυτά είναι μία απλή περίπτωση που αντιμετωπίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments